Kotorska turistička ponuda na beogradskom sajmu turizma

1
Kotor

Sanja Branković

Sanja Branković

Po tradiciji i ove godine Turistička organizacija Kotor nastupiće na beogradskom sajmu turizma, koji se održava od 23. do 26. februara, na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom Tivta.

Kotorani će predstaviti kompletnu ponudu kroz raznovrstan propagandi materijal.

Na ovoj najvećoj turističkoj manifestaciji u jugoistočnoj Evropi, biće predstavljen katalog smještaja koji objedinjuje hotelske i privatne kapacitete, zatim, gastro vodič sa kompletnom gastro ponudom na teritoriji kotorske opštine, uz mape grada i mape Risna i Perasta, brošura o Rimskim mozaicima, kulturna mapa Boke Kotorske i CD prezentacija Kotora.

Sanja Branković iz Turisitčke organizacije Kotor podsjetila je na podatak da su u strukturi noćenja stranih turista tokom prošle godine, 22 odsto bili gosti iz Srbije.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].