Kotorska Komunalna policija u akciji

1
Kotor, panorama

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Aktivnosti kotorske Komunalne policije ovih dana su usmjerene na kontrolu i izdavanje rješenja o radu, sa akcentom na ugostiteljske objekte u starom gradu.

Zbog održavanja brojnih kulturno-zabavnih programa, u okviru kotorskog kulturnog ljeta, Komunalna policija izdaje rješenja o radnom vremenu, gašenju muzike ili uklanjanju mobilijara sa terasa u vrijeme trajanja programa.

U posljednjih mjesec ipo, po riječima Zorana Vučinovića, načelnika Komunalne policije izdato je 50 rješenja o potpunom i privremenom  zatvaranju ugostiteljskih objekata koji se nalaze u zonama gdje se izvode programi.

Riječ je o obimnom poslu, a pored toga intenziviran je i rad komunalnih policajaca na održavanju komunanog reda, prije svega na zaštiti od buke po prijavama građana i gostiju, a izdato je  preko 12 prekršajnih prijava.

Značajna aktivnost ove službe je  praćenje izgradnje nelegalnih objekata, kao i postavljanja privremenih objekata kako u užem dijelu grada tako i na kompletnom području opštine, kazao je Vučinović za Skala radio.

1 KOMENTAR

  1. ko je nadlezan za privremene objekte u zoni Morskog dobra ? i ko je nadlezan za buku sa turistickih brodova ? molim Vas nacelnice da mi odgovorite , hvala puno i srecan rad.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].