Kotorska ispostava policije uspješno organizovala još jednu akciju

1
Zoran Brđanin

Akcija Samo gorivo natoči

“Samo gorivo natoči” naziv je preventivno-bezbjednosne akcije koju je Ispostava policije Kotor u saradnji sa kompanijom “Jugopetrol” a.d. Kotor, realizovala danas simbolično u pet do podna u blizini benzinske pumpe “Jugopetrola” u Škaljarima.

Cilj akcije je da se poveća nivo svijesti kod učesnika u saobraćaju, konkretno vozača o opasnostima tokom vožnje nakon konzumacije alkohola i da se indirektno smanje potencijalni rizici od mogućih teških posljedica, kazao je Zoran Brđanin, šef kotorske Ispostave policije.

Akcija je specifična što će se danas, pored informativno-edukativnih brošura koje pojašnjavaju kako alkohol utiče na vozače dijeliti i vaučeri na osnovu kojih će vozači moći da besplatno natoče gorivo na benzijskim pumpama “Jugopetrola” u iznosu koji je naznačen na vaučeru.

Brđanin je kazao da će danas na području Kotora, Tivta i Herceg Novog biti podijeljeno oko hiljadu litara goriva.

Načelnik kotorske ispostave policije je naglasio da policija redovno kontroliše da li su vozači pod uticajem alkohola i da će to raditi i dalje u okviru redovne djelatnosti.

Brđanin se zahvalio “Jugopetrol”u kao i promoterima akcije glumici Bojani Knežević i estradnom umjetniku Vladu Georgijevu.

Sa akcije

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].