Kotorska bolnica dobila prijeko potrebno vozilo za reanimaciju

1
Izvršni direktor "Jugopetrola" Ioannis Geroulanos uručio ključeve dr Editi Starović

dr Igor Bjeladinović

dr Igor Bjeladinović

Kotorski “Jugopetrol” donirao je Opštoj bolnici u Kotoru sanitetsko vozilo reanomobil sa kompletnom opremom potrebnom za siguran prevoz i reanimaciju pacijenta, u vrijednosti od 35 hiljada eura.

Ovo vozilo je najmodernijeg tipa, kaže za Skala radio dr Igor Bjeladinović, portparol kotorske bolnice koje je u potpunosti opremljeno i od izuzetnog je značaja za kotorsku bolnicu koja duže vremena ima problema sa voznim parkom.

Ključeve sanitetskog vozila je direktorici Opšte bolnice doktorki Editi Starović predao direktor “Jugopetrola” Janis Gerulanos (Ioannis Geroulanos).

“Pred početak turističke sezone ova donacija je nešto najvrijednije što je bolnica mogla da dobije i što će omogućiti kako našim pacijentima, tako i turistima pravi transport u slučaju potrebe za uslugama Kliničkog centra ili nekih drugih specijalizovanih bolnica u Crnoj Gori”, kazao je dr Bjeladinović.

Stoga se kolektiv Opšte bolnice zahvaljuje “Jugopetrolu” na ovoj vrijednoj donaciji koja je stigla u pravom trenutku, kazao je on.

Ambulantno vozilo ispred zgrade Jugopetrola

1 KOMENTAR

  1. Skener pa štramace i posteljinu, toalete nove jer su katastrofa, o hrani još bolsničkoj da ne zborim. Dakle vrijeme je i nadamo se iako se ministar zdravlja oglušio poslije bruke koju je učinio i još ga nema ….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].