KotorArt Projekcije povodom Dana planete zemlje

0

 

U srijedu, 22. aprila obilježava se Dan planete zemlje.

Tom prilikom, u okviru projekta “KotorArt Projekcije” biće emitovana dva filmska ostvarenja reditelja Dušana Vulekovića: “Vraćanje moru” i “Južina”.

Film “Vraćanje moru”, koji je porudžbina festivala, premijerno je emotivan na svečanom otvaranju KotorArt Don Brankovih dana muzike 2018. godine. Misija festivala bila je da se kroz muzičke i umejtničke programe i performanse podigne svijest o važnosti ekologije, očuvanja morskog ekvatorija i održivog razvoja. Te godine, moto festivala bio je “Stavi prst u more i bićeš povezan sa cijelim svijetom”.

Film “Južina”, ostvarenje pod pokroviteljstvom opštine Kotor, vizuelno predstavlja prirodni fenomen vezan za Jadransko primorje – vjetar jugo u kombinaciji sa visokom vlagom i obilnim padavinama kao i njegov uticaj na ljude, informišu iz KotorArt-a.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].