Kotorani o pozivu Crnoj Gori u NATO

12
Kotor

anketa

anketa

Nakon vijesti o pozivu Crnoj Gori za punopravno članstvo u NATO, Skala radio oslušnuo je građane Kotora čije se mišljenje kreće od euforije i čestitki, po riječima jedne sugrađanke danu za pamćenje do negativnih komentara i neslaganja sa odlukom o pozivu.

Živimo u nadi da će biti bolje svima u porodici razvijenih zemalja, kazala je srednjevječna Kotoranka, dok za drugu ulazak Crne Gore u NATO nije dobro rješenje.

Mladi koje smo zatekli na ulicama starog grada uglavnom podržavaju odluku o pozivu, vjerujući kako je kazao jedan student da će se mnogo toga pravno urediti i znati po kojim se pravilima igra bez korupcije i nepotizma.

Za jednog sugrađanina dileme nema, Crna Gora pristupa zajednici najrazvijenijih zemalja svijeta, biće članica te familije i sve benefite koje ima zapad imaće i Crna Gora, kazao je on.

Prodavac na kotorskoj pijaci iz Grblja je za našu anketu u svoje i u ime ostalih pijačnih prodavaca kazao da oni najviše žive od  Rusa “i ako nam oni pođu mi smo postradali”, kazao je on.

Stariji građanin Kotora je mišljenja da je ova odluka trebala i ranije doći, ali nikad nije kasno, vjerujući da će biti dobro bar se  tako nada većinska Crna Gora, poručio je on.

Bilo je kratkih komenrata poput “uopšte mi se ne sviđa ova današnja vijest i nijesam za to“, do onih “pozivnica će nas upropastiti“ ali i glasnih čestitki kako je kazao mlađi Kotoranin koji je osim građanima Kotora i Crne Gore čestitao koaliciji koja je “uspjela da dogura dovde vjerujući da je pozivnica CG u NATO ozbiljan pomak, a stabilizacija političkih prilika prioritet“.

12 KOMENTARI

  • Slušala sam baš jutros i Skala radio je među prvim vijestima pomenuo miševe po hljebu ili kruhu sve jedno a to što kika ti nijesi čula je tvoj problem. Zato si brže bolje napisala komentar ali koliko ja pratim ovaj radio nije sve iz njihovoga veoma bogatog i zanimljivog programa na sajtu. Zato provjeri pa ih kritikuj . Ja sam za to vazda.

 1. Ispada po ovoj anketi da je zbilja većina za NATU. Pa što onda nije organizovan fer referendum, pa da vidite većinu i u Kotor i oko njega, nego ŠIPAK, ko te što pita, valjda je to demokratija dragi BENEFITI

 2. Mi stari Kotorani necemo imati ni koristi ali ni stete od NATO-a kada im se prikljucimo.Nasa dijeca,unuci isvi koji se rode kasnije mnogo godina i vise,.neverujem da ce se radovati crnogorskom clanstvu u NATO.Razloga ima puno jedan a mislim i najvazniji je da ce unistiti ovo malo ekoloske prirode gradeci,svoja
  skladista,piste za nadzvucne letelice,pristanista i jos puno toga sto ugrozava nasu
  zemlju.Pozdrav!

  • Драгане Михаиловићу, да ли су сви которани стари као ти? Драгане Михаиловићу гдје ти зивиш у Котору или у Доброти? Како зивиш у Доброти онда си Шкаљарин. Матори шкаљарин а не стари которанин.

 3. laprdajte koliko oćete NATO vam je sada greda u oko. Idemo dalje . Uspjeh je na našoj bandi i bandijeri što se viori u Evropi vioriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

  • Ha ha ha…….prosperitet u vojnom savezu….ha ha
   Crna Gora jedino može prosperirati ako Amerikanci zadrže zatvor Gvantanamo i tamo pošalju na odmor ove sa vlasti,sve u narandžaste kombinezone.

  • …put njih-samo glavom-da te ne zakuče gredom-po tamo njoj..? Jer što je na istoku tuga-na zapad je veselje-što je kod nas bruka-u Grčku se od toga grče…vesele?

 4. …r i u m”! Jer “politika i noćna dama” ne poznaju LJUBAV”-već samo euriće/dolore-zar ne? Zato ne treba postavljati pitanja ko je ZA-ko PROTIV NATA(nije verdura jedina hrana?) ?! Zato se treba podsjetiti na to-da je naša rodna gruda bila okružena “miroljubivim”-B R I G A M A! Što je obaveza više-za naše potomstvo(đecu,unuke,prunuke i td..) da prihvate-bez dilema NATO-samo zarad “ove nesigurne ljubavi”-H A B I H-IKS…koja okružuje RODNU GRUDU našije potomaka!
  Ko ovo ne razumje-taj nemože da razumije zašto nije zadnji špag od gornjije gaća-“s a š i v e n” na koljena- nego na guzicu..?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].