Kotor će u martu biti domaćin predstavnika kluba najljepših zaliva svijeta

0
Boka Kotorska

Dragana Maslovar

Dragana Maslovar

U kotorskoj Turističkoj organizaciji nova poslovna godina je u znaku priprema novog kataloga smještaja, koji će iz štampe izaći narednog mjeseca.

Ovaj katalog sa ostalim propagandnim materijalom biće distribuiran na brojnim turističkim sajmovima na kojima će se predstaviti kotorska Turistička organizacija.

U prvom kvartalu ove godine Turistička organizacija Kotor će se predstaviti na sajmovima turizma u Beogradu, Budimpešti, Pragu i Varšavi, kazala je za Skala radio Dragana Maslovar.

Za predstojeću turističku sezonu biće urađene mape grada Kotora na više stranih jezika.

Početkom marta Kotor će biti domaćin sastanka članova odbora kluba najljepših zaliva svijeta, čiji je član Bokokotorski zaliv u familiji od 25 zaliva.

Osim članova kluba najljepših zaliva svijeta, Kotor će ugostiti i predstavnike još nekih mediteranskih zaliva.

Na sastanku će biti riječi i o kandidaturi dva zaliva za članstvo u klubu, i to zaliv Dugi otok iz Zadra i Glora iz Albanije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].