Konstitutivna sjednica UO Kluba crnogorskih olimpijaca

2

Na konstitutivnoj sjednici Upravnog odbora Kluba crnogorskih olimpijaca održanoj u Bečićima analizirana je aktuelna problematika Kluba.

Prihvaćen je i pozdravljen poziv za učešće na Evropskom kongresu olimpijaca od strane Ričarda Fosburija, predsjednika Svjetskog udruženja olimpijaca i Džorža Andreasisa, predsjednika grčkog udruženja olimpijaca koji će se održati u Atini od 29 do 31. jula.

Upravni odbor Kluba crnogorskih olimpijaca je takođe odlučio da pokrene inicijativu kod nadležnih organa da stipendija koja se dodjeljuje olimpijskim nadama, dobije ime po pokojnom Slobodanu Filipoviću nekadašnjem velikom crnogorskom sportskom radniku, predsjedniku Jugoslovenskog  olimpijskog komiteta i članu Međunarodnog  olimpijskog komiteta od 1987-1995.

Upravni odbor je izrazio nezadovoljstvo aktuelnim stanjem i poslije usvajanja Zakona o sportu ponudiće rješenja koja bi dovela do unapređenja crnogorskog sporta.

Predsjednik Kluba crnogorskih olimpijaca Andrija Popović

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].