Komunalna policija ruši nelegalne privremene objekte

2
rušenje nelegalnih privremenih objekata

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Aktivnosti opštinske Komunalne policije su ovih dana usmjerene na rušenje nekih nelegalno sagrađenih privremenih objekata u kotorskoj opštini.

Tokom dana biće srušena ograda i zidovi na jednoj parceli u Lastvi Grbaljskoj, kao i dimnjak na jednoj zajedničkoj zgradi na Prčanju oko kojeg se godinu dana vodi postupak za njegovo uklanjanje.

Ovo je za Skala radio izjavio Zoran Vučinović, načelnik opštinske Komunalne policije.

Akcija uklanjanja svih bespravno podignutih privremenih objekata se nastavlja, odnosno biće intenzivirana potpisivanjem ugovora sa izvršnom službom, kako bi se okončali upravni postupci i zakon sproveo do kraja, kazao je Vučinović.

Na naše pitanje kada će se u djelo sprovesti inicijativa o uvođenju takozvanih “lisica” ili “kandži” u slučajevima nelegalnog parkiranja koje su umnogome jeftinije i efikasnije od specijalnog vozila “pauk”, jer se na licu mjesta plaćaju kazne i ne gubi vrijeme, Vučinović je odgovorio da to zavisi od zakonskih okvira.

Komunalna policija pokreće inicijativu da se nadležnosti po uzoru na glavni grad Podgoricu u ovoj oblasti, prenesu sa saobraćajne policije na komunalnu i da se sredstva od naplate nelegalnog parkiranja slivaju u opštinski budžet.

2 KOMENTARI

  1. E,ajmo lijepo organizovati jedan slalom donjim putem od ELE do bazena(jedan za pješake,a jedan za auta).Nazvaćemo ga “Zlatni magarac”.Sudije neka budu iz Policije i iz Komunalne.Svi koji završe trku dobijaju nagradu,jer samo magarci mogu hodati i voziti ovim putem.
    BTW,ko je prokopao ono kod bazena.Ne daj Bože da je neko od običnih građana jer do sada bi n……o.Ali ,nekome se može.
    Ovo je izborna godina-neka nam je sretna!

  2. E ada oce rusit sirotinji a da li smiju udarit na bogatune. NIJESMO ISTI NI RAVNOPRAVNI NI KADA UMREMO.NIJESMO ISTI NI NA ONAJ SVIJET. Mene nece izlozit niti moju babu staru kada bude posla ca sa ovoga svijeta u Crkvu Svetoga Nikole. a BILA JE OMILJENA I VAZDA DOBRA U KOMSILUK I SVI SU JE VOLJELI A I DANAS BOGU HVALA. Vazda je para vrcela dje burgija ne oce pa i od svestenstva i u crkvu. KO IMA PARA IMACE I MJESTA DA GA IZLOZE KA VLADIKU A NAS OBICNE SIROMAHE MOZE PONIJET I KOMUNALNO NA SMETLISTE. E A DA ,TAKO JE TO VAZDA BILO I BICE. CRKVA VOLI BOGATE A SIROTINJA NEKA KREPA. E MOJ DJEDE DANILE DA TI JE VIDJET STO SE CINI POSAO BI NATRAG U ZEMLJU BRZE NO STO SI SE DIGA IZ NJE.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].