Komunalna policija pojačava kontrolu

1

Tende i suncobrani

Vesna Balandžić

Vesna Balandžić

Snežana Raičević

Snežana Raičević

Ovih dana aktuelno je postavljanje tendi u jezgru starog grada Kotora, terasa ispred ugostiteljskih objekata, reklamnih panoa i slično.

Da li će kao i  do sad šarenilo i različiti ukusi preplaviti UNESCO-v grad da se ne vidi njegovo kulturno-istorijsko nasljeđe, fasade, spomenici kulture, palate.

Komunalna policija pojačava kontrolu, kaže nam Vesna Balandžić, vd načelnice opštinske Komunalne policije.

Tende moraju biti u skladu sa urbanističko-tehničkim uslovima koje izdaje opštinski Sekretarijat za urbanizam, kazala je za Skala radio Snežana Raičević, sekretarka ovog Sekretarijata.

Komunalna policija će reagovati i kažnjavati ako tende ne zadovoljavaju propisane uslove.

1 KOMENTAR

  1. Tako je,kom.policija će reagovati i kažnjavati ugostitelje sa mandatnim kaznama od 50-100e.a ovi če nastaviti da zatrpavaju pjace.Bravo Snežana,samo oštro..

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].