Kompanija “Repforn” prezentovala sigurnosnu opremu za spasavanje na plovilima

0
sa prezentacije

Prezentacija sigurnosne opreme za spasavanje na plovilima je održana danas je u amfiteatru kotorske Srednje pomorske škole u organizaciji Kompanije “Repforn” iz Bijele.

Cilj prezentacije je da se učenicima nautičkog i brodomašinskog smjera na praktičan način približi upotreba sredstava za spasavanje u slučaju nužde na plovilima.

Učenici su teoretski sa ovim sredstvima već upoznati kroz predmet Sigurnost na moru, a danas su po prvi put imali priliku da vide i praktičnu upotrebu tih sredstava.

Proizvođači sredstava za spasavanje koja su korišćena u prezentaciji su renomirane kompanije poput SURVITEC ZODIAC, RFD, DSB i ostale kompanije koje pripadaju SURVITEC grupi.

Prezentaciju su, ispred kompanije “Repforn” izveli kap. Nikola Begović, tehničar Miloš Đukanović i tehničar Milutin Vukčević.

Srednja pomorska škola je zahvalna kompaniji “Repforn” što je učenicima omogućila ovakav situacioni trening, vejrujući u nastavak uspješne saradnje.

Srednja pomorska škola na ovaj ovako ima priliku da se aktivno uključi u najsavremenije tokove obuka vezanih za spasavanje na moru, navodi se u saopštenju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].