Kolegijum SO Kotor neće da uvrsti u dnevni red, odbornik Drašković traži zaštitu imovine

5
Vido Drašković

Vido Drašković

Vido Drašković

Povodom odbijanja Kolegijuma Skupštine opštine Kotor da u dnevni red naredne sjednice lokalnog parlamenta uvrsti akt podrške predsjednici Opštine Kotor u njenom nastojanju da zaštiti opštinsku imovinu, pod izgovorom da treba sačekati okončanje sudskog spora, saopštenjem se oglasio Vido Drašković, odbornik Liberalne partije u lokalnom parlamentu.

Stalni neosnovani napadi gospodina Alena Kovačevića, direktora PC “Riviera” posredstvom pisanih i elektronskih medija na predsjednicu opštine Kotor gospođu Mariju Maju Ćatović, koja svojim radnjama štiti opštinsku imovinu, i na taj način spriječava gospodina Kovačevića da istu prisvoji.

Napadi na gospođu Ćatović su istovremeno napadi na opštinsku izvršnu vlast.

Sa pozicije odbornika u Skupštini opštine Kotor tražim od  Skupštine opštine Kotor donošenje akta podrške predsjednici Opštine u njenim nastojanjima da osujeti okupaciju opštinske imovine od strane gospodina Kovačevića čija je vrijednost procijenjena na 8 miliona i 900 hiljada eura.

Kolegijum Skupštine opštine Kotor, prilikom utvrđivanja dnevnog reda za narednu sjednicu, nije prihvatio moj prijedlog da uvrsti u dnevni red akt podrske predsjednici u njenim nastojanjima da zastiti opštinsku imovinu, pod izgovorom da treba čekati okončanje sudskog spora, tj. da, po njihovim riječima, ne bi bilo korektno izjašnjavati se dok traje sudski postupak.

Gospodin Kovačevic koristi sva sredstva za vršenje pritiska na sudsku vlast, od korišćenja prostora u medijima do dovođenja konzula Republike Srbije na sudska ročišta.

Zato sam mišljenja da bi odbornici u opštinskom parlamentu trebalo da zauzmu javno zvaničan stav po ovom pitanju dajući podršku predsjednici Opštine u njenim nastojanjima zaštite opštinske imovine, te ću iskoristiti svoje pravo i na samoj sjednici skupštine predložiti proširenje dnevnog reda aktom pružanja podrške predsjednici opštine u njenim nastojanjima da zaštiti opsštinsku imovinu.

5 KOMENTARI

  1. ubijedjen sam da ce Opstina povratiti ovo, veoma vrijedno, zemljiste, i isto tako da ce onaj kojije isto privatizovao da odgovara. Ipak ovaj slucaj ce treba politizovati, i treba pustiti sud da odluci (iako nekad to zna da bude sporo i bolno)

  2. Vido brate,odriješi i skini grop sa bandijere i digni bandijeru na vrh koplja,e ima bezočnije,pa će reći pa ovu bandijeru drže na pola koplja e su u koroti,nedaj bože ,za Kolegijumom muzikumom?! Prijatelju,reklo bi se,bar mi (ne)znaveni tako vidimo,a kami više išta da valja vidimo,katarakta pusta iz nas ostala,mora bit da Mace nema doma ,pa miši-mišići digli repice i kutareći po kući igraju kolo?! No,ne brinite mi očekujemo od vas apele,kao i uvijek do sada,da vas podržimo u rasprodaji i ove crkavice što vam osta nerpodata?! Ne brinite,uz vas smo sve dokle god vam ne vidimo leđa,pa i po cijenu,da nam se vrati na vlast,ne daj bože,Kuku-riku koaliconi partneri predbivše vlastele-vlasti iliti sokolovi vaši,a svjetski?!!!!

  3. E kako nam j enekad bilo lako sa ovakvima.
    Ujutro bi mu zakucala UDB a na vrata oko 4 ure, a u 5 bi bio vec dobro ispeglan. Nebi mu vise padalo na pamet da se u opstinsko dira.
    Ali sad imamo demkratiju full, pa nateze ko hoce i kako mu drago.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].