Ko to kaže, ko to laže da je koalicija u Kotoru ugrožena

15
koalicija u zagrljaju

Prilikom posjete Prčanju i šetnjom tamošnjim novim korzoom sreli su se gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović, članica Predsjedništva DPS-a i doskorašnji ministar pomorstva i saobraćaja, predsjednik SDP-a Kotor Andrija Lompar.

Ruke preko ramena za poziranje ali i odgovor znatiželjnima da koalicija DPS-SDP u Kotoru nije ugrožena.

Ako se drma na državnom nivou, ako opozicija poziva i proziva SDP da raskine savez sa DPS-om kako bi mogla da uskoči u politički krug vlasti, u Kotoru, gradu svjetske kulturne i prirodne baštine, gradu tolerancije i uzajamnog uvažavanja i nesuglasje predstavlja kulturni čin.

Još samo da to shvate oni koji bi da se okoriste i malo očešu o Kotor. Neće moći, poruka je za sva vremena!

15 KOMENTARI

 1. Da,da..moderator zaštićena vrsta?A tebi Jole može i ono što nisi potpisao-i nije ti parićano ni prvi,ma ni potonji put? I da ti ne bijaše zapete, ne bi se ni znalo ko što piše i koju temu “afirmiše”? No ipak sam sigurniji u sebe, pa i ondarake kada su mnogi tražili sebe ne u sebi- no kod drugoga zarad “napretka”?
  Ćao dragi čitatelji i čitateljice,ja sam i dalje onaj koji dobrano razlikuje “vaterpolo” od buća(kanja) i “srbovanja” na tuđ račun? A Vi?
  Možda dako prođem-a možda i ne-bitan je u svemu,ipak, za mene Jole!!!!!!!

 2. Nezabrinjavajuća pitanja-upućujem gospodinu moderatoru:
  – Ko je ovaj gospodin Ilija B….. koji se na svoje komentare potpisu,pod krštenim imenom i prezimenom- po prvi put od kada postoji Skala radio Kotor?
  – Ako N/N ima pravo-uz amin moderatora- da piše moje puno ime uz dodatak kojega on nema uz svoje ime-jer mu je baka pri sletanju,s zapadnih planina Arcegovine u Boku -prije dva vijeka- napravila propust u Ublima više Herceg Novoga,a isto vremeno kada ja pišem puno njegovo ime i prezime-koje on od juče slobdno koristi na ovom Poralu-“moj moderator” mu obavezno briše prezime koje je dobio,prema njegovom priznanju, po baki ? Nije greda-ali nije ni korektno od bande “mog moderatora”-recite pravo dragi vi zaposleni na Delete?

  • Molim Vas se bavite temom. Ako to ne možete, moderator neće ni Vama ni drugima puštati komentar. Pogotovo ne ako sadrže uvrede i govor mržnje. To važi za sve.

 3. E Boga mi od kad nije vise ministar nego se opet ufatio ono sto mislim da “najbolje” zna, a to je biti clan upravnih odbora, gdje se nista ne radi, osim sto s e pusta stomak, kao sto se dobro vidi na slici.
  Moga je i ne zavrnut rukav……………….
  Nego nije mi jasno sto ce Maja sa clanom SDPa kad nisu u koaliciji….?

  Sto se tice Jolovog komentara ko ga je razumio zasluzio je fakultet bez polaganja hehehe

  Insh Allah moj Jole Domazetovicu…Vise ti ni gusle ne valjaju a zboris da si sa Njegusah…….. hehehe

 4. Da,da….za razliku od tebe naša cocolo Blagoje…Blagutine,koji se petvori u tanjga gaće uznemiravajući samoga sebe-i vjerujući po sebi, da se može :” EX NIHILO NIHIL FIT”!!!

 5. Ko to kaže da je bila ugrožena, ikada. Svirajte vi dušmani. DPS-SDP radite svoj posao kako nam je činjet za dobrobit CG uređujte obalu, dovodite nove investitore, ubrzajte izradu PUP-a neka se grad, obala zaliva razvija i uljepšava. Uvijek će biti ovih kojim aništa ne valja. Pozdrav za koalicju DPS-SDP.

 6. E ada. neka vide kako ovo samo u Kotor može kakvi smo da smo kulturu nam ne mogu ponijeti. Bravo Majo i Dija .

 7. Ne znam-niti me zanima čiji je tekst-obavijest o ljubavi između “ljubavnika” staro kvarat od vijeka-iliti od “prve parade ponosa”1988 godine nikšićkoga ljeta-“oćemo gusle i oćemo Ruse”!! Što su nam do danas od obećanog-liši parića oliti papice,iz drevne Budve-prekjuče, koja se nije nigda na ovim prostorima parićavala đeci -parićali ovizi takozvani “ljubav-nics…aog…g…geeee? Koliko me pamćenje služi: gusle su ostale-ali su ovizi greškom,u privatizaciji svega i tuđega ,”obrijali” strune s’gusala koje se više ne čuju-pa se zato danas služe gramofonima na kojima su polomljne igle-pa im se to đaolje ne razonodi kad obećavaju-najčešće pred izbore….? Zato,ne bojte se,jer neće biti izbora-čeka se “OEBS” da odluči-pod našim prešedavanjem-kao negda VI na Hum za Sarajevo..Biograd oliti Titograd?
  Što se tiče Rusa-tu se ovizi “ljubavnici” ne pitaju ništa!!! Jer je pitanje Rusa-s(raz)mještaj u nadležnosti Putina i njegovog ministra za vanredne događaje-prije Šogun sadašnji ministar narodne odbrane Istočne Europe i Zapadne Azije-a sad novoga ministra!? Ako znam kojega i kako ga zivkaju-ovizi naši: Ja dočekao bruku,ka što je dočekala ova koalic(z)ija pri vlasti??
  Preventive radi,upozoravam da treba obratiti pažnju na rečenicu N/N autora gornjeg štiva: “Ruke preko ramena za poziranje ali i odgovor znatiželjnima da koalicija DPS-SDP u Kotoru nije ugrožena”!!! Upozorenje se ne odnosi na “znatiželjne-jer se isti poodavno nalaze u gu..vlasnika njihovih tabula raza, đe kroz “auspuh” dobijaju potpune informacije o stanju u koliziji?
  Dakle,za normalne-pojašnjenje : koalicija nije ugrožena-jer je prešla u koliziju-sukobu intersa-iz razloga što jedan član bivše koalicije nije prevashodno vezan za intersee lične prirode-sopstvene gu..-a nažalost drugi član bivše koalicije-bogu vala evo isključujvo funkcioniše na principu-“prvo naša gu..a što pretekne daćemo našim fanovima- onima koji vire iz n a š e… ?
  Na kraju-ako se s’trefi da sam omanuo u “čitanju kao je napisano”,ne krivite mene-nego autora gornjeg štiva koji je dobrano informisan i po visini i po dubini,pa se ne služi gatanjem -kao ja,oslanjajući se na nečije osmjehe?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].