Kasne radovi na sportskoj dvorani u Škaljarima

3
Završetak krajem iduće godine

Borislav Kašćelan

Radovi na izgradnji Sportske dvorane u Škaljarima počeli su u julu prošle godine i odvijaju se sporo.

Zato je rok za završetak ovog posla produžen za još 18 mjeseci.

Radi se o nepredviđenim okolnostima, kao što su  dopuna projektne dokumentacije zbog lošeg kvaliteta temeljnog podtla i izmjene drenažne trase.

Ovo je za Skala radio kazao u ime investitora Borislav Kađćelan, direktor kotorskog Zavoda za gluve.

Takođe se morala izvesti trasa visokonaponskih kablova i izgraditi privremeni kanalizacioni sistem za okolne objekte koji su bili priključeni na septičke jame.

Do sada su urađeni grubi građevinski radovi do druge etaže administrativnog dijala dvorane i u toku su pripreme za armirano – betonske radove.

Izvedene su šahte drenažnog sistema oko objekata i šahte na priključak na kanalizacioni sistem.

Izvođač radova je primoran da zbog skučene lokacije radove izvodi bez kranske dozalice što dodatno usporava posao, kazao je Kašćelan.

U narednom periodu, pored građevinskih, kreću radovi na čelično –  krovnoj  konstrukciji, mašinskoj i elektro instalaciji, zaključio je Kašćelan.

Radovi ipak napreduju

3 KOMENTARI

  1. A neka zavrse makar taj Administrativni dio objekata, da bi mogli odkuda administrirati, pa ce mo dvoranu naknadno, kad se bude mogleo. A sto, moze administracija radit i bez dvorane koju godinu. vazno je da budu primali plate i da zaposle dosta rodjaka u adminitrativnom dijelu personala, a dvorana ce poslije nije hitno.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].