Kašćelan nosilac liste DPS-a u Kotoru

25
Kotor

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor utvrdio je na sinoćnjoj sjednici listu kandidata za odbornike u kotorskoj opštini.

Nosilac odborničke liste, na kojoj su 33 imena, je predsjednik kotorskog odbora DPS-a Borislav Kašćelan.

Pod brojem dva na listi je aktuelna gradonačelnica Marija Ćatović, zatim slijede: Željko Avramović, Željko Aprcović, Nikola Konjević, Jovo Suđić, Mileva Vujošević-Pejaković, Aleksandar Stjepčević, Ivo Magud, Stanislava Subotić, Ilija Mlinarević, Edita Starović, Dejan Adžić, Neđeljko Moškov, Nikola Mršulja, Vasilije Ševaljević, Đorđe Brajak, Slaven Manojlović, Vesna Momčilović, Nikola Kondanari, Mirko Vičević, Špiro Čučković, Boris Kustudić, Vjera Rašković, Zoran Mrdak, Miloš Dževerdanović, Dragan Roganović, Viktorija Mihović, Marko Radulović, Ana Kašćelan, Zoran Radonjić, Mlađana Nikolić i Sandra Bećir, prenosi “Pobjeda”.

25 KOMENTARI

 1. Dragi Tripo ,oprosti ali ti moram reći,da me podsjećaš na one kokošare-jajare koji ste pred izbore u Tivat početkom ove godine-“divno” i “ljudski”pisali slogane prijeteći čitavom jednom čestitom Narodu-Hrvatima koji žive vjekovima svoji na svome ognjištu-na OŠ Milović u Tivtu! I na ultimu-nije ti niđe u mojim komentaima naređeno-da se češeš đe te komentar zasrbi moj Tripo?
  I za kraj,da ti nebi ostao dužan,zašto me nema na listi DPS,ako se odlučim da prvi put izađem na izbore poslije više od 20.godina,umjesto taxi vozila-iznajmiću tebe i otići na izbore i “glasati” za “tvoje”? Ćao Tripo-Tripeku i to “Tivatski”?

 2. Moglo bi ….”ima nas”…. moglo… kada bi,recimo,ovoj trojci dodao tebe,pa oduzeo od 4(četiri) dobio bi jopet tebe oliti ,ne jednu nulu,nego dvije nule?

 3. Kakav tim kojekakvih direktora i sluzbenika i clanova raznih odbora. Cini mi se da je svima zajednicko da ih je partija “udomila” po raznim pozicijama da ih budzet Crne Gore izdrzava.

 4. Uvaženi Tripo Tivatski,pogođen “bombicom” iz pitomoga Prčanja-rodnog mjesta ovog “genija” koji slobodno živi na ovoj planeti evo više od 70 ljeta-zamisli(?) nema ga na na listi DPS? E moj Tripo Tivatski,da je Jole:Tripo-tripić oliti tripe,tripetine-tripijere- kokoti na komine-bilo bi me svuda ka vas??Na tvoju žalost-da te izvijestim i saopštim ti tužnu vijest:ovaj “genije” iz Prčanja još nije udostojio sebe i da izađe na izbore-đe bi glasao za razne “tripiće”?Kada bih izlazio davao bih kontinuitet uličarima koji su na vlast došli pravo sa ulice evo na današnji dan prije 23.godine 8.mjeseci i dva(2).dana(računajući od 10.januara 1989 godine)-u Kotoru( preko i uz pomoć današnjih “vrhova” SDP-a) na “srpsku novu godinu”(?)-13 na 14 januara 1989- kada ste u Titogradu oburdali našu jednu domovinu SFRJ-SRCG-za račun kaspina sa Dedinja!!! Da imaš ono što nemaš-a misliš da imaš-prvo bi se potpisao ispod svojih vajnih “komentarića”-a onda dobrano postidio u pomanjakanju onoga što si izgubio u pasana vremena-moj tripiću trip…u?
  Puno pozdrava iz ubavog Prčanja,uz zadovoljstvo, što takvije tovara nema da pasu prčanjskim tratama-evo više od 5 vjekova postojanja Prčanja!!!!!

 5. Jole Drinjak, DPS bez jednog “genija.” Kako to da te nema na listi, jesu li te zaboravili. I da te pitam, ko (ti) to tamo peva?

  • Oprosti Jole “genije”,nisam znao da si preko 70 godina, htio sam da budem siguran. Samo pisi, pisi, sve ti je oprosteno, vazno je da nista ne mozes kao nekada, a za pisanje, lako cemo..

 6. maki mali,maskoto portala analitike-od juče-kada zaobiđe istinu bez dokaza i odjeka na portalu!Ubite “teška” riječ koja ti raztokriva prošlost predaka i tvoju-e se ne smiješ potpisati ispod tih la…-“voljenja” Crne Gore?Koliko je iskreno volio toliko ti namilije napredovalo!No reče jutros Luka na pjacu-e se liječiš od alergije kod doktora Garbina u Tivat? Kaže da ti je doktor -rekao da ti je jedini lijek ne mrzjeti drugoga koji nije tvoje vjere-nacije,jezičine?Pokušaj ,možda da te neće “ugušiti”-bar da ostaneš do oktobarskih izbora maki mali “raspjevani” eviva…”’Gukni ću…sine kuk…?

 7. Majo za tebe smo. Makni se s te liste pa se sama kandiduj. Više ćeš dobit no ti stručnjaci i sveznalice. Bolje bi im bilo da te slušaju jer oni ništa ne rabotaju. Muo je za tebe Majo.

 8. Ovo je primjer kako se gubi. Sad će da trče i da ub eđuju narod da su dobri. Boro će da ih čašćava a ovi drugi u bokelja da im plaćaju. Tako rade godinama i još po koji euro pride. Pa da za vas glasam. NIKAD.

 9. Zna li neko da mi kaže što Maja nije na čelu liste no Boro. Što je ovo u našu partiju. Puč. Odgovorite molim vas da znam.

 10. vecinu ljudi poznajem…neke manje neke vise…
  mislim da ima dosta solidnih licnosti…a neki su mi prijatno iznenadjenje(pogotovo mladji) i drago mi je sto su se ukljucili u lokalnu politiku

 11. Maja nosi ovu listu i žalosno je što se neki više ne maknu,već rovare a glasaju stalno za druge opcije…Mislim da neki nepismeni bivši sportisti ,što zakučiše direktorske pozicije trebaju da OLADE…Dosta što tako nepismeni zauzimaju pozicije u važnim državnim institucijama,a ne da ih glasamo…NEĆU GLASAT ZBOG TAKVIJEH…Maji svaka čast,iako su svi protiv nje…Boro izgubljen u prevodu…ne zna đe udara…U Kotoru bez SDP ,HGI -a i LP,nema VEĆINE…
  srećna godišnjica SKALI…

  • Upravo tako. Od mene je dosta bilo, pa ko voli nek izvoli. Svakako nam se ne piše dobro! A sa liste ne možeš 3 čovjeka sastaviti!

 12. Jake liste bog te mazo. Ko za njih glasa alal mu kačamak. Kapćelan je morao sam da kaže da neće da bude na čelu liste. Ali je mila vlast. Do kad misle, zna li iko. Ovako neće PS i grad.

 13. Valjda vam je Nikola jasno da je družina iz kafana ista ona koja je na listi. Oni to tako rade a vi glasajte za njih. Maja treba da se makne od njih.

 14. Kako može Boro da bude nosilac liste a maja član Predsjedništva DPS-a države i gradonačelnica? To je namještaljka po starom receptu. Neće izać na dobro.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].