Kanalizacioni sistem u funkciji, objekti se moraju priključiti

1
Dobrota

Vesna Baladžić

Vesna Balandžić

Opštinska komunalna policija ovih dana obavlja inspekcijsku kontrolu priključenja objekata na novoizgrađeni kanalizacioni cjevovod koji se nalazi u Dobroti kod restorana “Tiha noć” i proteže se do trećeg puta.

Na osnovu spiska iz Javnog preduzeća vodovod i kanalizacija Kotor, komunalna policija će na terenu uraditi zapisnike, a nakon toga uputiti rješenja građanima o priključenju njihovih objekata na kanalizacioni sistem u određenom roku, kazala je za Skala radio Vesna Balandžić, v.d. načelnice ove službe.

Ona je napomenula da se priključenja isključivo mogu izvesti po odobrenju i uz saglasnost preduzeća Vodovod i kanalizacija.

Ukoliko  građani ne ispoštuju ovu zakonsku obavezu, protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak uz ostale mjere predviđene zakonom.

Novi kanalizacioni sistem je tehnički primljen i on je u funkciji, pa načelnica komunalne policije apeluje na građane da se i prije dolaska ove policije obrate preduzeću Vodovod i kanalizacija, kako bi dobili uslove o priključenju na novu kanalizaciju.

1 KOMENTAR

 1. E hvala Bogu da se stvar pomjerila sa mrtve tačke.
  Medjutim……
  Ne smrdi samo kod Tihe noci i u tom dijelu vec i u ostalim dijelovima Dobrote gdje je prosla kanalizacija.
  Uporno potenciramo na “crne tačke” ali nista..počinjemo da sumnjamo na podmićivanje, nepotizam, korupciju…
  Kako to da se toleriše Studentskom domu nepriključivanje a znamo koliki je kapacitet (oko 300 soba) i sada će to sve u more i to baš u sezoni. ima i drugih privatnih hotela i apartmana u slivu tog potoka i niko da mrdne ..
  Dubravka (radio Skala) molimo vas da malo uprete i na druge strane…….znamo da vi to ocete i mozete..

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].