Kanalizacioni sistem od Peluzice do Prčanja radiće se od 1. novembra

5
Stoliv

Vasko Ševaljević

Vasko Ševaljević

Na česta pitanja građana kada će početi radovi na  kanalizacionom sistemu od Peluzice do Prčanja kuda treba da prođe trasa, Vasko Ševaljević, menadžer ovog projekta nam je kazao da će početi najkasnije 1. novembra.

Zbog nekih administrativnih barijera nije se počelo kako je najavljeno sredinom ovog mjeseca.

Riječ je o obezbjeđenju građevinske dozvole koja je u toku.

Takođe se rješava i status ovog puta koji je bio regionalnog karaktera, a sada će biti lokalni put i o njemu će brinuti opština Kotor.

U toku su pregovori između Direkcije za održavanje puteva i lokalne samouprave.

Drugi uslov za početak ovog posla je rješavanje funkcionisanja života građana na ovom području dok traju radovi trupom saobraćajnice.

Državne službe posebno one od interesa za građane, kao što su hitna pomoć, služba zaštite i spašavanja, autobuski prevoznici moraju dostaviti saglasnost, kako bi radovi počeli, a oni mogli da obezbijede njihove aktivnosti na ovom području, zaključio je Ševaljević.

5 KOMENTARI

  1. E blago nama,kako cemo na posao i kako ce nam djeca u skolu to ne znamo niti ce nam iko reci aide zima kise nevremena svo dobro znamo kakva su nevremena sa jugom pa ni pjeske necemo moci do grada kad nam zatreba akamoli da brodom po takvom vremenu saljemo djecu ili mi sami idemo.Oganizacija kao i uvijek na nivou

  2. Da smo poslušali stručnjake iz SDP i njihove spoljne saradnike i mjesto što smo gubili vrjeme oko zaobilaznice-uveli saobraćaj morem-kao onda kada smo u školu odili u Kotor-brodovima?Sve bi danas bilo potaman?Ovako-idemo putevima i stazama kojim su nam preci odili-gornjim putem pješke iznad Male i Velje rijeke-Ramadanovića baštinama via Gverovića vrta,na špedao?Zašto ne-nema prepreka-a zdrastveno će mo ojačati-osobito vi mladi?

  3. Kroz trup puta koji nema ni noge ni ruke ni glavu. U more će sva rabota pasati. Nego mene interesira kako ćemo do kuće ili rabote. Oće li biti povlašteni oni ljudi koji na ovom potezu imaju butige, restorane i tome slično. Da barem od poreza za to vrijeme budu oslobođeni. Bilo bi pošteno.Znamo svi da se mora rabotati kanalizacija li kako to niko ne zna.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].