Kakve su nam kulturne navike

1

Tanja Raić

Tanja Raić

NVO “Expeditio” je započela anketiranje građana Kotora, Tivta i Herceg Novog u cilju sagledavanja njihovih kulturnih praksi i navika, kazala je Tanja Rajić iz “Expeditija”.

Prikupljanje informacija se sprovodi putem telefonske ankete na slučajnom uzorku od 250 osoba u svakoj od pomenute tri opštine koji će pokazati kakve su kulturne prakse i navike građana.

Pitanja su tipa: koju muziku slušamo, koliko često posjećujemo pozorišne i kino predstave, što čitamo?

Ova anketa je korisna jer daje sliku koja će se kasnije koristiti kao osnov za izradu lokalnih programa razvoja kulture za petogodišnji period, kazala je Rajićeva.

1 KOMENTAR

  1. “Ova anketa je korisna jer daje sliku koja će se kasnije koristiti kao osnov za izradu lokalnih programa razvoja kulture za petogodišnji period…”
    E blago nama, ako se po ovome bude pravilo kulturno ljeto i sva ostala kulturna zbivanja biti će pravi pogodak, za Kotor, Tivat…Imaćemo turbo folk na svakom koraku, trubače… itd.Pravi Mediteranski kulturni ambijent …
    A možda se prevarim pa nam dodju razne klape, muzičari,grupe, pjevači sa ex Yu prostora sa muzikom koja je adekvatna ovim prostorima …O kinu i pozorištu ne bih ovaj put, jer dosta “Kotorana” ne zna ni dje se fizički nalaze ova zdanja a kamoli…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].