Jokiću, đe je novac od prodaje audija?

13
Audi otputovao za Budvu, a niko ne zna đe je završio novac?

Krajem oktobra prošle godine Vladimir Jokić, predsjednik kotorske opštine prodao je opštinski Audi A6. Kome, za koliko i đe su novci od prodaje još uvijek niko ne zna. Istina, to pitanje Jokiću ne postavlja kotorska opozicija, ali ni nevladine organizacije kojima je većinski lijepo pod šinjelom nove koalicione vlasti.

Ono što Skala zna, doduše nezvanično, Audi A6 je prodat  izvjesnom biznismenu iz Budve za 20.700 eura. Prestižni automobil za cijenu prosječnog.

Da podsjetimo:

Samo nekoliko dana nakon dolaska na kotorski prijesto, Vladimir Jokić je, ispostaviće se kasnije, realizovao jednu od tri kapitalne zamisli.

Skupština kotorske opštine je 27. 03. 2017. godine donijela odluku da proda putničko vozilo “Audi A6 Quatro” putem javnog poziva.

Glavni argument Jokiću, kao predlagaču, bio je da kotorskoj opštini nije potrebno luksuzno vozilo i da će sredstva dobijena od prodaje biti upotrijebljena za rješavanje socijalnih slučajeva.

“Audi” star dvije godine i devet mjeseci, kupljen za 52.876 eura, procijenjen je na 28.700 eura, a po svoj prilici prodat budvanskom biznismenu za 20. 700 eura.

Cijelih 8 hiljada manje od procijenjene vrijednosti.

Jokić je audi prodao za male pare još u oktobru prošle godine.

Doduše, javnost o tome nije obaviještena, pa se sa sigurnošću ne zna da li je posao godine realizovan i time prestala noćna mora kotorskom predsjedniku?

Zašto Jokić ćuti i zašto ga za audi nije pitao niko od opozicionih odbornika, i dalje ostaje tajna. Ima nagađanja da je priča oko prodaje audija smišljena od samog početka za poznatog kupca, ali za to, bar za sad, nema dovoljno dokaza. A na pitanje zašto odbornici opozicije ćute, nema odgovora ni dan danas.

Ono što je sigurno, naši građani u stanju socijalne potrebe, od ove transakcije nijesu dobili ni jedan jedini cent. Istina, nije to jedino neispunjeno obećanje Vladimira Jokića. Uostalom, kako da raspoređuje novac za koji se od oktobra ne zna ni da li je uplaćen na račun opštine, ni ko ga je i koliko uplatio?

Osim prodaje audija, Jokić je uspio da postavi semafor ispred glavnih gradskih vrata i na taj način, po njegovim riječima, značajno ublaži saobraćajni kolaps jedinom saobraćajnicom kroz Kotor. Postavio je semafor ispred glavnih gradskih vrata koji se šepuri nadmeno mijenjajući boje, poput njegovog idejnog tvorca. Po potrebi, ali ne saobraćaja i rješavanja problema, nego upravo stvaranja slike koja izaziva smijeh i vjeru da se ipak u vođenju politike kotorske uprave uključila skrivena kamera.

Skala radio neće prestati sa pitanjem Jokiću đe je novac od prodaje audija. Znamo da neće odgovoriti jer je prevario građane. Nije mu prvi put, a ni posljednji, očigledno. Samo je pitanje do kada?

13 KOMENTARI

 1. …ni slova da bači na ovu temu..Rekoše da je nekoga svojega zaposlio u Građanski infombiro-u općinu? E,ee bliža mu guzica od onoga što nema-niti imao od koga da naslijedi(senca obrazi-kopiljani bečkih konjušara-dobro im je reka oni maniti pensioner iz Prčnja)…

 2. Neka se iscefi, proci ce i njegov mandat.
  Koketira sa svojima i sa gradskom reakcijom Chatarea sto na 2 katrige
  sjedi!

 3. …prošetajte do ODT-Benovo-istočna tribina stadiona “Bokelja”…pa provjerite eli što dodilo od Vučić Saše-saši vam ga Đura..kod Auto Komande-okolo onijeg dupliranije držvljanstava…ovega maloga “crvenoga”-što vi smeta njihova-njegova crvena boja-koja vam je godila kad vam je “podarila” drugarica Mira sa belim cvetom u kosi-kad ste u kolo-pod samare kasapina i grobara sa Dedinja oburdavali TITOVU JUGOSLAVIJU..zarad “spasa srpstva i kosova”..e bo?
  I bora mi i današnjega dana-“spasiste srpstvo”-iseljenjem Srba u Kraljevo-Valjevo-Sudrdilicu…a kosovo redadoste onome čije bješe u potonje stotinu godina-kad se prvi put u povijesti Alabanaca stvorila Albanska država(poslije prvoga balkanskoga rata…) od, sumalo, Dobrije voda do Dorjana-Bujanovca i Preševa-i na ovu bandu uskoroće i do Velike-otprilike…Ja vam jemac-poznajući vam ćudi-mani…mani..možemo brez države kad živite brez obraza -teško je utvrditi početak i kraj vaše bruke dovijeka……! Što bi rekli malicijozni-“jedina mana” je ovega maloga našega prešednika-što su mu preci bili iz Velike-isod Čakora-selo malo,al ilijepo..ostao je brez okućnice-ponijela ga je bujica niz klisuru Rugova… na Pećku patrijaršiju..u Metohiju..”onamo, onamo za brda ona..pojaše vam-vaš guslar prije više od vijeka…?

 4. .. ja sebi i vami..uložen je u Suverenove elektrane male-po potocima naše mile Domovine male-o trošku puka i pučana-koji finasiraju mjesečno elektrane male…?To vam je ka “ono kupiti mrežu-kempu…našem Suverenu-da sa njome lovi ribu-đe je kupac poznat-onaj što ti je kupio vršu-za izlov posne “ribe”…? Sve jasno? Narod plaća-jer se ne osjeća krivim-e, je “GLUP ROĐEN…reka je prije dvista i kusur godina..Onore De Balzak..?Parle vu franse..? Ne to đaolje-za nas zbori i nas jedino razumije…”ON” -naš SUVEREN?

   • …evo bora mi i vas jašu PIONI-ri kasapina i grobara sa Dedinja-evo brezmalo trdeset pasanih janura-a vi i dalje kokodačete iz kokošarnika-Suverena-suverene naše domovine….?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].