Jelena Marković: Vraneš na bezobziran i izdajnički način uvlači Crnu Goru u velike probleme

0

Jelena Marković

  1. Kakva drskost i poniženje suverenosti naše države Crne Gore!, napisala je u autorskom tekstu Jelena Marković, potpredsjednica LP CG i nastavils:
    Ovaj lokalni kabadahija i kleronacionalista, u rjesavanju jednog problema, koji je u iskljucivoj nadležnosti naših državnih organa, drsko i neprimjerrno uključuje predsjednika susjedne države Vučića, i to on prihvata i uključuje se u tu problematku iako zna da je to miješanje u unutrašnje stvari druge suverene države. Vučić to svjesno čini i tim pokazuje njegov odnos prema državnim organima CG, prije svega prema predsjedniku Milatoviću i premijeru Spajiću. Pitanje je šta će uraditi ovi naši predsjednici, da li će ovu uvredu i miješanje prećutati i ponašati se kao podanici Vučića ili će snažno reagovati i uputiti zvanično notu upozorenja sa porukom to neće dozvoliti Vučiću koji sve čini da destabilizuje CG!
    Bez obzira na to, smatram da parlamentarna suverenistička opozicija treba snažno da reaguje prema našim državnim organima i da podnesu zahtjev za smjenu Vraneša, koji na jedan bezobziran i izdajnički način uvlači Crnu Goru u velike probleme, jer ne smije se više dozvoliti temeljito rasturanje naše državr po bilo koju cijenu. A kao što sam i ranije rekla prvi koji trebaju da reaguju su Spajić kao premijer i Živković kao najači opozicioni lider, jer su oni iz Pljevalja. Ne smiju vise čekati već preduzeti konkretne korake za smjenu Vraneša! Takođe ponovo apelujem na VDT Markovića da konačno krene u smjenu osnovnih i viših tužilaca koji ne rade svoj posao i dozvoljavaju da ovakve i slične stvari prođu bez njihog reagovanja, a znamo da je VDT prije svega tu da zaštiti interese svoje države Crne Gore.
    Takođe, nadam se da će EU, SAD i Nato pod hitno reagovati, jer ćutanje je znak odobravanja.

Potpredsjednica LP
Jelena Marković

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].