Javno-privatno partnerstvo na djelu

13
gradonačelnica presijeca vrpcu

Sa otvaranja

tonski zapis sa otvaranja

U naselju Sveti Stasije u Dobroti, u susret prazniku grada 21. novembra, danas je otvoren društveni prostor za potrebe Mjesne zajednice Dobrota.

Prostor čija je površina oko 50 kvadrata smješten je u prizemlju novoizgrađenog objekta u javno-privatnom partnerstvu Opštine i preduzeća Urbing.

Otvarajući društveni prostor gradonačelnica Kotora Marija Ćatović je kazala da je ovaj potez dobar primjer partnerstva.

“Opština je ponudila zemljište i komunalije, a investitor stanove i poslovni prostor. Opštinskim funkcionerima i službenicima pripalo je deset stanova i prostor za potrebe stanovnika naselja Sveti Stasije đe će moći da se okupljaju, informišu i dobiju odgovore na pitanja koja su od interesa za ovo mjesto”, kazala je gradonačelnica.

Ona je kazala da će na sličan način Opština doći do stambenog i poslovnog prostora u Škaljarima kod vatrogasnice po istom principu javno-privatnog partnerstva.

Građani su za Skala radio kazali da im je ovaj prostor nedostajao i da očekuju da Dobrota dobije još jednu mjesnu zajednicu koja bi rješavala probleme sve brojnijeg stanovništva ovog naselja.

Svetom Stasiju nedostaje i pošta, škola, dječji vrtić, mišljenja su mještani.

gradonačelnica u razgovoru sa novinarima
moderno urađen prostor
zadovoljni mještani

13 KOMENTARI

  1. Oces oces. Doc ce ti jedan iz Andrijevice da nauci da pliva u more. Jedan koji nilad nije znao da je more SLANO.

  2. Lijepo je to što se otvorila nova kancelarija mjesne zajednice Dobrota. Da li to znači da će dosadašnja kancelarija da se zatvori ili će se ovdje obavljati svi poslovi mjesne zajednice? I što da se radi sa predsjednikom mjesne zajednice, da li će to i dalje biti onaj koga u životu nisam stigao da vidim ili će doći neko drugi?

  3. Dodjosmo sa velikih i grandioznih obecanja puteva,zaobilaznica hotela,zicara,marina,i ne znam svega jos,na otvaranje vise nego skromnih 50m2.Od koga je dosta je.

  4. enriko-cijena ukupne investicije tj. svih stanova je 780 hiljada!!
    Slobo- ovo prije svega treba da sluzi kao kancelarija MZ, tj. da preko nje mjestani komuniciraju sa Opstinom i ostalim organima, naravno treba zaposliti sposobnu i energicnu osobu da zna da lobira za svoj kraj !!

    • Kako ne. Vidjeces koga ce tun postavit da figurira i da loPira. Svega sam sit i svega sam se nagleda da mi je dosta i tijeh osoba od poverenja sto samo na svoj dzep mislu.

  5. Jes ovo fina i dobra stvar ali je i vise nego potrebna skola, ambulanta, posta naselju Sveti Stasije. Ko ce se sakupljat odje. Dokoni i oni sto nemaju sto cinjet doma nego z…….. se tamo. Ostavimo se starih tipova mjwesnih zajednica alla Zuka,

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].