Javilo se 26 kompanija iz regiona i Evrope

0
uređaj za prečišćavanje

Elena Zaputović

Elena Zaputović

Dvadesetšest kompanija iz regiona i Evrope otkupilo je tendersku dokumentaciju u cilju sticanja prava učešća na međunarodnom tenderu raspisanom 11. avgusta ove godine  za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji zajedničkog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda za opštine Kotor i Tivat.

Nakon jučerašnjeg isteka roka za otkup pretkvalifikacione tenderske dokumentacije, zainteresovane kompanije će biti u mogućnosti da dostave svoje ponude do 21. septembra – krajnjeg roka za dostavu ponuda.

Krajem septembra planiran je početak rada Komisije za ocjenjivanje ponuda koja će biti sastavljena od predstavnika JP Vodovod i kanalizacija i Opština Kotor i Tivat.

Cjelokupan tenderski postupak realizuje  Vodacom u saradnji sa predstavnicima Opština Kotor i Tivat i njihovih javnih vodovodnih preduzeća po standardima Njemačke razvojne banke (KfW) i uz podršku konsultantske kompanije “Pöyry”.

Projekat će biti finansiran iz budžetskih sredstava Opštine Kotor i Tivat i kreditnih sredstava KfW-a.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].