Jadranski sajam vadi papire za novu zgradu

2
Rajko Bujković

Rajo Bujković

Rajko Bujković

Aktivnosti Jadranskog sajma u Budvi su i pored ekonomske krize ove sezone bile u potpunosti realizovane, kazao je za Skala radio Rajko Bujković, izvršni direktor Jadranskog sajma.

Rezultati koji su ostvareni su na nivou očekivanih, sajam dijeli sudbinu privrede i u okviru onog što je bilo moguće moramo biti zadovoljni, kazao je Bujković.

Ovogodišnji program sajma bio je obogaćen značajnim pratećim manifestacijama, a prvi, naredni sajam je 26. oktobra i to sajam biznisa, malih i srednji preduzeća i sajam poslovnih usluga koji nastoji da okupi sve one koji se tokom čitave godine srijeću o okviru poslovnih aktivnosti.

Na naše pitanje kada će krenuti poslovi na izgrdanji nove sajamske zgrade, Bujković je odgovorio da je projekat nove zgrade u procesu izdavanja građevinske dozvole, čime se  stvaraju svi neophodni preduslovi za početak gradnje.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].