Izložba “Mihailo Idvorski Pupin-stvaralačka koordinacija” u Kotoru

1
Mihailo Idvorski Pupin

Izložba “Mihailo Idvorski Pupin – stvaralačka koordinacija” biće otvorena u galeriji Kulturnog centra “Nikola Đurković” Kotor u srijedu 3. aprila u 19 sati.

Autorica izložbe je Aleksandra Ninković Tošić.

Ova izložba je  dio projekta popularizacije lika i djela Mihaila Pupina.

Postavka uključuje panoe, djelove bogate arhivske građe, fotografije, kao i izbor knjiga koje su obilježile Pupinov životni put.

1 KOMENTAR

  1. Svaka pohvala za ovakve iyložbe. Hvala što ćete mnogima približiti lik i djel M. Pupina. Ovakvih izložbi bi trebalo da bude više i sup0er je ideja da se sa ovim počne.Ima puo likova koji su zaslužili da im se napravi ovakva vrsta izložbe. Mnogi ljudi žive u ulicu neke slavne ličnosti a i da ne znaju što je i ko je bila ta ličnost. Moramo se obrazovat i učit doklen god smo živi. Zahvaljujem Skali na obavještenju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].