Izložba 14 umjetnika članova HDLU-a Istre u Kotoru

0

Izložba 14 umjetnika članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU) Istre pod nazivom „Don’t Be Afraid“ biće otvorena u četvrtak, 8. oktobra u galeriji JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor.

Početak je u 19 sati.

U ime domaćina, prisutnima će se obratiti Marija Sarap, rukovoditeljka programskog sektora u kotorskom Kulturnom centru, a u ime organizatora Ljubo Radović, sekretar Saveza Crnogoraca Hrvatske.

Predsjednik Hrvatskog društva likovnih umjetnika Istre Milan Marin predstaviće izložbu i umjetnike, a obratiće se i Jasminka Lončarević, generalna konzulica Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Crnoj Gori u Kotoru.

Na izložbi će govoriti i kotorska pjesnikinja Dubravka  Jovanović.

U ime Opštine Kotor izložbu će otvoriti gradonačelnik Željko Aprcović.

Organizatori su: Zajednica Crnogoraca Istarske županije u sastavu Saveza Crnogoraca Hrvatske, Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Istre, JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor i Matica hrvatska-Ogranak u Boki kotorskoj.

Manifestaciju sufinansiraju: Grad Pula, Istarska županija i JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor.

Izložba će se moći pogledati do 18. oktobra.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].