Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže

0

Radovi u okviru Projekta izgradnje 28 km vodovodne i kanalizacione mreže i 5 pumpnih stanica u kotroskoj opštini započeće tokom juna, javljaju iz preduzeća Vodacom.

Kompanija “Dahlem” koja je pripremila projektnu i tendersku dokumentaciju, tokom realizacije Projekta pruža i usluge stručnog nadzora nad izvođenjem radova. 

Ova Kompanija će u ulozi stručnog nadzora medijima dostavljati redovne servisne informacije o odvijanju projekta koje će se odnositi na promjene u režimu saobraćaja, najavljivati početak i završetak radova na određenim dionicama i dostavljati druge informacije koje su u vezi sa Projektom od važnosti za građane i činjenicama koje su u vezi sa tokom i dinamikom Projekta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].