Iskreno sa prijateljima za deset godina

17
Dubravka Jovanović

anketa

anketa – sa proslave

Slavko Mandić

Slavko Mandić

Skala radio je u subotu 15. septembra sa prijateljima proslavio svoj jubilej 10 godina rada, ispred novih prostorija u starom kotorskom gradu na Pjaci od kina.

Slavko Mandić
Direktor radija Slavko Mandić poručio je da će Skala ostati privržena novinarskim standardima i biti otvorena za slobodnu riječ i da će ovom mediju i dalje prioritet biti njegovanje vjekovnih vrijednosti drevnog Kotora i Boke uz morsku notu i autentični jezik.
Karolina Radulović
Brane Knezović
Na dosadašnji rad Skala radija kroz naše autorske emisije, kao i na kraći istorijat od osnivanja prve nezavisne radio stanice u Kotoru podsjetili su novinari Skale, Brane Knezović i Karolina Radulović, a glavna urednica Dubravka Jovanović u osvrtu je kazala da su novinari Skala radija svakodnevno pred svojom savješću i pred istinom, tražeći teme i prateći male i velike živote grada kojeg vjekovi potpisuju.
slavilo se do duboko u noć
Da ne ubije prejaka riječ, ali da pravdu istjeramo pravom riječju, poručila je Jovanovićeva.
stari i mladi komandiri
vatrogasci sa Špirom Jovanovićem, legendom vatrogastva
Čestitke, torte, zdravice, pokloni, pažnje, nijesu izostali od brojnih slušalaca i provjerenih prijatelja Skala radija.
pogledajte video:

Hvala svima koji se javljaju iz Kotora i šire sa čestitkama koje nam u velikom broju proslijeđujete telefonom, telegramom, e-mailom, fax-om …

po tradiciji prva torta od porodice Petrović
novi studio Skala radija
nova režija Skala radija

17 KOMENTARI

 1. Milo mi je što barem na ove ure nema dežurnih kritizerra. Pobijedite sve muke i nepravde. Skala radio je naš radio da s čujete do na kraj svijeta.

 2. Svima u našemu omiljenome raiju prije svega dobro zdravlje i da budete bez dlake na jezik kako ste nas i navikli. BRavo i još sto godina.

 3. Slušajte radio Skala. Sve vi se pozlatilo.. Vi ne brenujete nikoga. zato je narod s vama. Živjeli i ne može mi pasat dan da ve ne slušam. Srećno vi bilo.

 4. Bravo Špireto naš konačno i na Skalu. Dubravku mnogo volim i slušamali joj zamjeram zašto nam nikada nije Špireta snimila za Stare ure. On je pravi fetivi Kotoranin, humanista i popularan vazda bio. Nema toga kome taj čovjek nije pomogao. Brao ko se sjetio da ga lentrate.

 5. Iskrene cestitke radiju Skala na desetogodisnjem jubileju.Stvarno ste nas uvjek iz prve ruke o svemu i na vrijeme informisali.Ostanite i dalje tako revnosni.Pozdrav!

 6. Iskrene cestitke za jubilej, hvala za sliku Špira legende od pumpjera, molim vas uvedite kutak sa slikama starih živucih Kotorskih oriđinala, zborite Kotorski i bit ce te vrutak demokracije.

 7. I u Obrenovcu sa mojom omiljenom Skalom koja mi miriše na more. Budite srećni , zdravi i neka vas Bog čuva.Snežana Spajić sa porodicom

 8. Da još dugo, dugo godina Radio skala budi narod i njegovu uspavanu sviejst. Svim zaposlenim i direktoru želimi dobro zdravlje i hrabro srce koje imate.

 9. S muzikom najljepšom i odabranom i informacijaam vazda freškim moja Skala srećna nam bila!!!!!!!!!!!!!!!!

 10. Sretno Vam bilo i da nam budete još bolji, objektivniji, bez dlake na jeziku, najbolji naš radio.SRETNO!!!

 11. Sve vam sretno i veselo bilo 😉
  Slavili jos mnoge obljetnice u zdravlju ali sa vise para…
  ZIVJELI 😉

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].