Isključena gradska pijaca sa javne rasvjete, pomoć Cetinju

0
novi snijeg donio nove nevolje

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Kotorski komunalci u uslovima vanrednog stanja su u kontaktu sa Nikšićem i Podgoricom, ali i sa sjeverom Crne Gore kojima su ponudili pomoć u ljudstvu i tehnici sa kojom raspolažu.

Ono što je bilo najhitnije tokom jučerašnjeg dana je ispomoć Cetinju, gdje je upućena jedna mašina koja je radila čitavu noć sa mašinistima kotorskog  Komunalnog preduzeća zajedno sa kompanijom “Marinović” na otvaranju putnog pravca prema Rijeci Crnojevića.

Ovo je za Skala radio kazao Zoran Mrdak, direktor Komunalnog preduzeća.

Danas će se nastaviti poslovi na čišćenju gradskog jezgra Cetinja.

Komunalno preduzeće poštuje naredbu o štednji struje na način što su isključili svoje objekte sa javne rasvjete, konkretno gradsku pijacu, a dali su upozorenje i svojim proizvodnim segmentima i organizacionim jedinicama da se maksimalno štedi struja, kazao je Mrdak.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].