Inicijativa kotorskih Liberala za pomoć Opštoj bolnici

6
Opsta bolnica Kotor

Vido Draskovic

Vido Drašković

Kotorski Liberali pokrenuće inicijativu da  se Opšta bolnica u Kotoru osposobi i dobije  savremenu dijagnostičku opremu, prije svega skener i magnetnu rezonancu, kazao je za Skala radio Vido Drašković, koji je ponovo izabran za predsjednika opštinskog odbora Liberalne partije u Kotoru.

On je podsjetio da su na kotorsku bolnicu upućeni i građani Herceg Novog, Tivta i Budve, što predstavlja preko 80 hiljada osiguranika i kazao da samo bolnica u Kotoru od osam bolnica u Crnoj Gori nema skener, iako je prva stvorila uslove, prostor i infrastrukturu za njegovu montažu.

Ova inicijativa će biti upućena lokalnom parlamentu, kao i opštinskim funkcionerima koji su u republičkoj skupštini i Vladi Crne Gore, budući da Liberali nemju svog poslanika niti predstavnika u Vladi.

Takođe će Liberali sa ovom inicijativom upoznati građane Kotora, kazao je Drašković.

6 KOMENTARI

  1. e kuku onome ko se se ne prihvati ovoga…
    izmedju ostalog…
    zove se magnet imaging resonance ili MGI
    pobudjuje molekule H2O i na taj nacin obrazuje sliku tijela
    welcome to the new world

  2. Svaka čast, imate moju podršku.Možda bi trebalo da se napravi akcija za donaciju posteljine i ostalog “bijelog” rublja u kojoj bi gradjani našeg grada bili direktno uključeni.Lijepo je dok smo zdravi , ali svakom se može desit da završi u bolnici.Stoga treba podržat i pomoć ovu i slične akcije.Još jednom BRAVO , svaka čast !!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].