Info dan za kotorske srednjoškolce

0
Sa otvaranja Info dana

Madalena Jovanović

Madalena Jovanović

U sklopu projekta Summer job – Sajam za zapošljavanje mladih, u amfiteatru kotorske Gimnazije i Srednje pomorske škole, danas se održava Info dan za mlade u organizaciji Savjeta za mlade Opštine Kotor i NVO Turist.

Oni će upoznati učenike kotorskih srednjih škola sa načinom pisanja CV-a, motivacionog pisma i pripremiti ih za intervju sa poslodavcem, kazala je za Skala radio Madalena Jovanović, savjetnica za omladinsku politiku u opštini Kotor.

Srednjoškolcima će biti podijeljeni flajeri i informatori.

U Podgorici, na Ekonomskom fakultetu danas će biti otvoren sajam sezonskih poslova Summer job, a u srijedu 26. marta sajam će se održati i u Kotoru, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo.

Ovaj projekat je u skladu sa Lokalnim planom akcije za mlade, oblast zapošljavanje, koji je usvojio kotorski parlament 2010. godine, podsjeća Jovanovićeva.

Ona vjeruje da će mnogi mladi ljudi biti zainteresovani i da će se  prijaviti za sezonske poslove.

Na Info danu u amfiteatru Gimnazije i Srednje pomorske škole neće biti prisutni poslodavci, već će ih predstavnici opštinskog Savjeta za mlade i NVO Turist pripremiti za intervju sa poslodavcem na sajmu u srijedu na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, precizirala je Jovanovićeva.

Veliko interesovanje učenika

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].