I dalje kritično na sjeveru zemlje

6

Putevi Mojkovac – Đurđevića Tara i Jasenovo polje – Plužine – Šćepan polje zbog nevremena su zatvoreni za saobraćaj, saopštava AMSCG.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore su saopštili da su zatvoreni i putevi Mojkovac – Kolašin – Mateševo, Rožaje – Kula i Bijelo Polje – Šavnik – Žabljak.

Iz AMSCG mole građane da ne kreću na put bez velike potrebe i podsjećaju da je upotreba zimske opreme obavezna.

* * *

Magistralni putevi Podgorica – Kolašin – Mojkovac i Podgorica – Cetinje – Budva otvoreni su za saobraćaj, saopšteno je iz Operativnog štaba za vanredne situacije.

Oni su naveli i da je put Budva – Bar otvoren za sve kategorije vozila

Kako je saopšteno, na putu Podgorica – Kolašin – Mojkovac, na dijelu puta Mioska – Kolašin – Mojkovac saobraćaće se dvosmjerno, a na dijelu Podgorica – Mioska u jednom smjeru za sve kategorije vozila osim za šlepere i kamione sa prikolicom.

O stanju i prohodnosti na tim putnim pravcima, građani se mogu informisati preko Auto moto Saveza Crne Gore.

Operativni štab apeluje na sve građane da na put ne kreću bez prijeke potrebe.

* * *

Podgorićki i tivatski aerodromi od jutros su otvoreni za saobraćaj a letovi će biti realizovani po redu vožnje.

Sa podgoričkog aerodroma kazali su agenciji MINA da je mađarska kompanija MALEV, iz komercijalnih razloga otkazala letove za ponedjeljak i srijedu.

Zbog snijega, leda i vjetra ta vazdušna luka prethodnih dana periodično je obustavljala letove.

Iz tivatskog Aerodroma su kazali da je ta vazdušna luka danas normalno otvorena, jer je vjetar oslabio.
* * *

Autobuski saobraćaj i dalje je u prekidu za sjever Crne Gore, dok se ka primorju i Nikšiću saobraća po redu vožnje.

Od kada su počele velike sniježne padavine, prije sedam dana, ne funkcioniše autobuska veza sa sjeverom Crne Gore.

Sa podgoričke stanice su kazali agenciji MINA da su danima u prekidu i međunarodne linije, kao i da će se autobuski saobraćaj normalizovati kada to dozvole vremenske prilike.

*  * *

U željezničkom saobraćaju jutros nema prekida iako će biti povremenih kašnjenja zbog ograničenja brzine, kazali su sa podgoričke stanice.

Putnici u lokalnim i u međunarodnim vozovima mogu očekivati izvjesna zakašnjenja, oko pola sata, zbog ograničenja brzina na pojedinim dionicama pruge koje smo odredili zbog vremenskih uslova, kazali su agenciji MINA iz željezničkog dispečerskog centra.

Brzi voz iz Beograda za Bar u Crnu Goru je ušao sa 230 minuta kašnjenja.

6 KOMENTARI

  1. U vrijeme kada se dešavaju ljudske tragedije po sjeveru Crne Gore-najčešće zbog neznanja onih za koje sdušno zavijaju-riču djelovi čopora iz staništa Kotora, dragoranin bord direktora-stanovnik kunduta na području rike,komsomolka.staljinka i lenjinka,čiji su preci saušesnici u likvidaciji GOLOOTOČANA- prizivaju JK da pritekne u pomoć ,da bi narod manje mislio na ono što ih snađe! Ako blejite-ričete,nađite neku prikladniju temu-izbjegnite ovakve teme -kojima razbijate,to je očigledno,vaša drogirana jutra!”Gospodo” smješe vam se muzarijole i stanište KAVAČ!Forverc!!!!!!!

    • Jole TI SI KRIV ZA OVE KLIMATSKE PROMJENE. To si učinjeo jos pasane 45. godine. Vrijedjaš Kotor i Kotorane nazivlješ ih čoporom iz staništa . Vrijeđaš JELENU KARLEUŠU alias JK dajući iste inicijale Jovu Kapičiću tvojemu pobratimu. A slični su po pameti i ukusu i Jovo i Jela Insomnija. Eo kako si sve pobrka jadko nesretni. Ne moreš staat miran, vezan no trambunjaš oma i svakomu odgovaraš i to neargumentovano. No zapadaš sve u dubočiju jamu nesretni JOKAŠU.

  2. Pitanje za Jola Drinjaka, Spiješ li ti uopšte druže Drinjak. Samo si ispred monitora i tipkaš po svijem forumima i zarazićeš sve ljude poštene sa virusima jer si ih pun.
    Zamolio bih ljude dobre volje da ti kupu PINHOLES GLASSES (oćale sa bužicama) da poboljšaš vid. To je sad IN i u modu je.

  3. Jordane Drinjaku, preklinjem te, nemo molim te za ime Rusije i Sibira odit na šever Crne Gore da te ne bi mećave zavijale, da se ne smrzneš jadko. Što bi mi brez tebe takvoga. Budi tu i telefuniraj Jovu Kapičiću da ako želi nekoga da uapsi i pošalje ne da Bog na Goli, ne mora neka ga pošalje dje su mećave i oluje, Ela kućo dogovorite se nije preša. Zima će potrajat.A znam da ste vi obojica učinjeni i lukavi.Pozdrav od tete Staljinke.

    • Njet, nemo mi dirat Jola, Ja vas svja rastreljat. To njet harašoe. Jole рабочий,патриот,Хорошо коммунистов.Он любит есть рыбу.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].