Huter: Učestvovaćemo u popisu koji je pod apsolutnom kontrolom, Kneževićevi navodi netačni

8
Oskar Huter Foto A+TV

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Oskar Huter kazao je da će ta partija učestvovati u popisu koji će biti pod apsolutnom kontrolom, kako je i predviđeno sporazumom potpisanim sa premijerom Milojkom Spajićem.

Huter je rekao da je odluka Vlade da odgodi popis za 3. decembar potvrda ispravnosti učešća i doprinosa DPS-a ovom procesu.

Podsjetio je da na poruku Predsjedništva DPS-a da neće tolerisati bilo čije namjere i aktivnosti koje bi imale za cilj jednostrano donošenje odluka koje mogu biti u suprotnosti sa državnim interesima.

– Naši razlozi za sumnju su opravdani. Međutim, ukoliko se obezbijede svi uslovi sporazuma mi ćemo u procesu učestvovati. DPS cijeni da će kontrolni mehanizmi koji su dogovoreni biti ispoštovani 3. decembra i mi ćemo učestvovati u procesu koji će biti pod apsolutnom kontrolom, kako je predviđeno sporazumom – naglasio je Huter u emisiji “Iznova” na TV Nova M.

On je istakao i da je potpuno netačna informacija lidera Demokratske narodne partije Milana Kneževića koji je večeras, nakon sastanka sa Spajićem, kazao da će DPS nastaviti da opstruira proces i da je jasno da tim upravlja bivši predsjednik partije Milo Đukanović.

– Razumijem opsjednutost gospodinom Đukanovićem, to je očigledno prešlo u druge dimenzije. Dokaz i argumentacija su na našoj strani – naglasio je Huter.

On je dodao i da će biti u komunikaciji sa Spajićem i narednih dana, odnosno da će biti aktivni u procesu i pratiti da li je sve pod kontrolom.

– Da li smo dobili sve predviđeno sporazumom za regularno sprovođenje popisa znaćemo u nedjelju i izaći ćemo sa informacijom – zaključio je Huter.

8 KOMENTARI

 1. Crnogorko,
  Svi se trebamoodazvati popisu da se upravo to ne bi dogodio i da im ne prođe taj scenario o kome pišeš!

  • Vlado, za 30 god. vajni DPS nije bio kapac uštrojiti crkvinjare i ispunitu silna obećanja, ovi sad su bez kapaciteta, a oće SVE.
   Tamo i jednim i drugima,
   igraju igrice, a u strahu su velike oči i još jača retorika .

 2. Popisat ćemo se, samo fukara od NATOa ćuti, a nametnut Nam je dekretom!
  Dakle , trla baba lan !
  Crkvw ste puštili da laju i zavađaju, gedže da gazduju, a turiste da divljaju i invaziraju.
  Neće ni tzv. srpski (polu)svijet opstati .
  Govedari će brzo pasat , kao i crkovne pometine, sve je to gnjida do gnjide !

 3. Nikakvu kontrolu vi nemate. U Bg vec su izkonstruisani rezultati popisa. Pametno je jedino bilo traziti da se maknu tri pitanja kljucna za Srbijance. Moja porodica se nece popisati, Crnogorci smo, ateisti, imovina u katastru, ali nas Bg nece upisivati. Rzultat se unaprijed zna. Rusi, ukrajinci i turci ce postat srbi i govoriti srpskim jezikom. Ako im bude falilo dopisat ce srbijanaca, vec imaju spiskove. BOJKOT!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].