Humorističko-satirična komedija „Treće veče“ igra u Kotoru

0

 

Humorističko-satirična komedija „Treće veče“, Studentskog teatra iz Podgorice biće izvedena u utorak, 11. februara u velikoj sali kotorskog Kulturnog centra „Nikola Đurković“.

Početak je 19 sati.

Ulaz je slobodan.

Glume: Adriana Žolja Bošković, Danijela Jovanović, Nora Pavićević, Hana Škrijelj, Lara Obradović i Luna Bošković.

Tekst i režija: Dragan Koprivica

Muzički i tonski efekti: Dražen Milić

Organizacija: Željko Jovanović.

U predstavi se na satiričan način opisuje sudbina glavne junakinje, koja živi u svom virtuelnom svijetu muzičkih TV-takmičenja u ravni šunda i rijaliti programa, i pritom se u svojoj fikciji, u trci za slavom, pokušava poistovjetiti sa zvijezdama Granda.

Ovaj komad premijerno je izveden prošle godine u maju na velikoj sceni KIC-a „Budo Tomović“ u Podgorici.

Na Festivalu dramskih amatera u Bijelom Polju bio je među tri najbolje predstave, uz nagrade za najbolju glumačku bravuru glavnoj glumici Adriani Žolji Bošković, za najbolju kostimografiju i za najbolji dramski tekst na Festivalu.

Predstava je tokom protekle godine uspješno igrana i u humanitarne svrhe u zavodima „Komanski most“ i „Ljubović“ u Podgorici, i Domu starih „Duga“ u Martinićima, a uspješno je izvedena i za lica na izdržavanju kazne zatvorom u UIKS-u u Spužu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].