Hrvatskom građanskom društvu Crne Gore Orden Crnogorske zastave trećega reda

6
Mirko Vičević

Mirko Vičević

Mirko Vičević

Hrvatsko građansko društvo Crne Gore, krajem prošle godine, dobilo je od predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića značajno priznanje za svoj rad, Orden Crnogorske zastave trećega reda.

Tim povodom Hrvatsko građansko društvo je održalo skromnu svečanost, a njen predsjednik Mirko Vičević je kazao da se radi o najvećem priznanju koje jedna nevladina organizacija može dobiti.

Orden Crnogorske zastave trećega reda dobio je i sekretar Društva Tripo Schubert, što je još jedno priznanje za ono što je uradio i što još uvijek radi za Hrvatsko građansko društvo Crne Gore, rekao je on.

Vičević je kazao da je sve ovo kruna jedne uspješne godine.

“Pored ovog izuzetnog i nama dragog priznanja izdvojio bih ono koje je dobio naš član Dario Musić, kao i nagradu Hrvatskog pletera koju je dobio Tripo Schubert od predsjednika Hrvatske Iva Josipovića. Trudićemo se u narednom periodu da nivo naših manifestacija bude visok i da nastavimo sa onim tradicionalnim svečanostima po kojima je HGD već poznat. To su, krajem mjeseca koncert Zbora iz Vodica povodom tripundanskih svečanosti u katedrali Sv. Tripuna i Tripundanski bal koji će biti 4. februara. Nastavljamo putem kojim smo do sada išli, koji kvalitetom projekata i programa prevazilazi postojeće snage, ali ćemo se truditi da i ove godine reputaciju koju je HGD steklo u ranijem periodu nastavimo i sadržajem i kvalitetom”, kazao je Mirko Vičević za Skala radio.

6 KOMENTARI

 1. Ljepota nagradjena ljepotom,
  ponos nagradjena ponosom.
  Kotorani su Bokelji
  Boka je biser Crne Gore.

  Hvala plemeniti Vicevici, Suberti i svima Vama koji sa ponosom isticete da je brat svaki onaj koji postuje brata.
  U ovoj ljepoti hvala i Skala radiju, glasu istine i Bokeske navade stare.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].