Hrvatska građanska inicijativa nezadovoljna današnjim pregovorima

1
Tivat

Marija Vučinović

Marija Vučinović

U Tivtu ni nakon više od mjesec ipo od izbora nije konstituisana vlast.

DPS koja je dobila najviše glasova i dalje pregovara sa mogućim koalicionim partnerima.

Hrvatska građanska inicijativa u Tivtu nije zadovoljna današnjim pregovorima sa Demokratskom partijom socijalista oko konstituisanja vlasti u ovom gradu nakon aprilskih izbora, kazala je za Skala radio Marija Vučinović, predsjednica HGI Crne Gore.

“Nijesmo zadovoljni, imali smo jednu drugu polaznu osnovu, o čemu ćemo više detalja saopštiti javnosti kada budemo dobili pismeni odgovor od DPS-a”, saopštila je Vučinovićeva.

Ona je potvrdila da je danas održan sastanak pregovoračkog tima HGI-a sa DPS-om i da je dogovoreno da se ne daju izjave za javnost, već da će nakon pismenog odgovora DPS-a, Hrvatska građanska inicijativa o detaljima obavijestiti javnost.

Na pitanje Skala radija, da li su pregovorima prisustvovali predstavnici SDP-a kao mogući koalicioni partner DPS-a i koji je krajnji rok za formiranje vlasti u Tivtu, Vučinovićeva je odgovorila da ni ovom, kao ni na predhodna dva sastanka sa DPS-om nijesu prisustvovali predstavnici Socijademokratske partije.

“Za eventualno pregovaranje ima još prostora, ali vjerujem da će se vlast konstituisati vrlo brzo u Tivtu,  svi su nagovješaji da će tako biti”, zaključila je Vučinovićeva.

1 KOMENTAR

  1. ko poltronise DPSSDP i nema sopstveno ime, kao hgi, tako na kraju prolazi. I sada kao “konstruktivna opozicija” podrzavajte velike projekte Kankarasa i druzine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].