HRS: Zlonamjerna zamjena teza analitičara i pojedinih medija da su Hrvati odlučili izbore u CG

1

Zlonamjerna je zamjena teza analitičara i pojedinih medija da je malo biračko tijelo hrvatskog nacionalnog korpusa odlučilo o rezultatu parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.

Svako ko se iole razumije u crnogorske prilike i aktuelna politička dešavanja zna da su ovakvi rezultati posljedica nečeg sasvim drugog.

I kao po starom dobrom običaju , na koje smo , mi pripadnici manjinskih naroda navikli još od 90-tih pokušava se svaki tuđi promašaj pripisati manjinama, a i časna i poštena ideja pretvoriti u njenu suprotnost.

HRS su formirali ljudi čija lojalnost državi Crnoj Gori nikada nije bila upitna. Međutim, upravo su oni , koji su sve benefite i privilegije u ovom društvu ,,debelo” naplatili od države Crne Gore odlučili o rezultatima izbora. I tu treba usmjeriti analizu.

Osnivači HRS nikada nijesu i neće baštiniti retrogradne ideje i postulate, ali je očigledno da je u državnim institucijama dosta onih koji su osim ruke na srcu dok se izvodi crnogorska himna u sebi pjevušili neke druge melodije.

U daljem političkom djelovanju Hrvatske reformske stranke Crne Gore će se jasno pokazati ko je đe i ko je koga formirao i instruirao.

A svim domaćim i stranim anlitičarima poručujemo da motiv za analizu traže u činjenicama, a ne u pretpostavkama i u apanažama nalogodavca, kojima moraju opravdati svoj anlitički “potencijal “.  Takvim anlizama unižavaju sebe i besprizorno pokušavaju svaliti krivnju na  poštene ljude čistih biografija.

Ovim saopštenjem prekidamo svaki dalji komentar na ovakve ili slične analize, a za sva druga pitanja koja se tiču daljeg političkog djelovanja HRS – a bićemo otvoreni za javnost, kaže se u saopštenju ove partije dostavljenom Skala radiju.

1 KOMENTAR

  1. Prodali ste se.
    Falsifikovali ste potpise podrske.
    Pretendovali ste na garantovano mjesto za hrvatsku nacionalnu manjinu u crnogorskom parlamentu iako vam clanovi nisu Hrvati. I jonica je imala istu ideju-kao jugoslovenka. Bolje da je bila na vasoj listi, prije bi dobila mandat.
    Sram Vas bilo.
    za “Predsjednicu” Vucinovic vam je na njenom izbornom jestu glasala ona, muz i kcerka

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].