Gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović i predsjednik SO Nikola Bukilica čestitali veliki islamski praznik Kurban Bajram

1
Marija Ćatovic i Nikola Bukilica

Gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović čestitala je veliki islamski praznik Kurban Bajram svim vjernicima i glavnom imamu za Boku Kotorsku i Budvu Ademu efendiji Emroviću.

U čestitci se kaže:

Potovani gospodine Emroviću,

Zadovoljstvo mi je da svim vjernicima islamske vjeroispovijesti na području Boke i Budve i Vama lično najsrdačnije čestitam veliki islamski praznik Kurban Bajram.

To je prilika da Vama lično i svim pripadnicima islamske zajednice uputim iskrene želje za dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću.

Želim da dani Kurban Bajrama svima koji slave donesu radost i mir, slogu, prijateljstvo i razumijevanje, praštanje i ljubav, da doprinesu zajedništvu i skladnom viševjerskom  i višenacionalnom  suživotu kojim se ponosi Boka i Crna Gora.

*  *  *

Predsjednik Skupštine Opštine Kotor Nikola Bukilica  čestitao je veliki islamski praznik Kurban Bajram svim vjernicima i glavnom imamu za Boku Kotorsku i Budvu Ademu efendiji Emroviću.

“Poštovani gospodine Emroviću, primite moje iskrene čestitke u povodu Kurban bajrama, jednog od najvećih islamskih praznika, sa željom da ga provedete u veseloj i radosnoj atmosferi vjerskog i porodičnog zajedništva, u miru i blagostanju.

Svim vjernicima islamske  vjeroispovjesti u Boki Kotorskoj i Budvi želim mnogo sreće i zdravlja, da veliki praznik  žrtve i hodočašća pridonese jačanju duha zajedništva, pomirenja i požrtvovanosti za druge, uzajamne ljubavi i sloge, te skladnom multietničkom i multikonfesionalnom životu na prostorima Boke  i čitave Crne Gore”.

Bajram Šerif Mubarek Olsun.

1 KOMENTAR

  1. Skala radiju hvala sto je prenijela ćestitke gradonaćelnice Ćatović povodom Kurban Bajrama. To je primjer poštivanja svaćije vjere a Bog je jedan bio on Muamed ili Hrist. Ćestitam svijem pripadnicima muslimanske vjeroispovjesti nastupajući praznik.
    Vaša slušateljka sa porodcom.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].