Gradonačelnica čestitala dan od tri fešte

2
Crnogorska i zastava grada Kotora

Muzička radionica-Kolo Bokeljske mornarice

Muzička radionica-Kolo Bokeljske mornarice

U Kotoru se danas slave tri fešte, Dan opštine Kotor, Aranđelov dan i Gospa od zdravlja.

Građane je probudila i praznik najavila drevna kotorska Gradska muzika tradicionalnim đirom ulicama starog grada, a potom je  delegacije Gradske muzike i Bokeljske mornarice dočekala gradonačelnica Marija Ćatović sa saradnicima.

Povodom  praznika gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović uputila je građanima čestitiku, u kojoj se, između ostalog, kaže:

“Nastao u jedinstvenom spoju prirodne ljepote i vjekovne tradicije, Kotor nam je podario vrijednosti, na kojima smo sa pravom ponosni.
Duboko svjesni značaja kulturno-istorijskog naslijeđa i prirodnih specifičnosti, iako opterećeni posljedicama globalne ekonomske krize, nastojimo – i smatram da u tome uspijevamo – da zaštitimo i valorizujemo neprolazne vrijednosti naše tradicije.
Unaprijeđenje uslova za kvalitetan život i rad svih građana Kotora biće i u budućem periodu prioritet ove lokalne uprave.
Uvjerena sam,poštovani građani, da ćemo u utom poslu, kao i do sada, imati vašu potpunu podršku”, kaže se u čestitki gradonačelnice Ćatović.

Građanima je praznike čestitao i predsjednik Skupštine opštine Kotor dr Nikola Konjević.

2 KOMENTARI

  1. Koji grad ima svo ovo bogatstvo i ljepotu. Koji je grad otvoren da primi sve ljude dobre volje. Dje ioma ovakve ljepote tri vode brda i ovoliko zvijezda. Neka Vam je nazdravle Sveti Arhangel Mihailo, Gospa od zdravlja i Dan opstine. Da svi zive u ljubavi i slozi BOZE POMOZI. Zivio Kotor i svi zitelji Boke Kotorske. Srecno ili Sretno.

  2. Zivi vijecno grade zajednistva, tradicije i prijateljstva.
    Ponosan sam sto sam se opijao tvojom dobrotom u proljecu moga zivota.
    Ruza iz vrta moga srca nek bude polozena na grobove pradjedova, prijatelja i namjernika.
    Sretno ti bilo grade moj.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].