Građanska inicijativa 21. maj: Sa žaljenjem posmatramo inertnost Vlade prema događajima u Češkoj

1

Sa nevjericom pratimo dešavanja u Češkoj, u kojoj su pripadnici istih struktura koje su rovarile i rovare po našoj zemlji organizovale sabotaže i gubitak ljudskih života, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

“Sa žaljenjem posmatramo i inertnost i indeferentnost naše Vlade prema događajima u ovoj našoj savezničkoj zemlji. Niti reakcije niti poruke solidarnosti”, navode iz Građanske inicijative 21. maj.

Umjesto toga imamo dodvorivanje Rusiji i snishodljivo pravdanje za sankcije, prema njihovim riječima, koje sa pravom uvodimo vladi ove zemlje koja iz dana u dan širi maligni uticaj i pokazuje agresivnost u odnosu sa svojim susjedima i našim drugim NATO saveznicima.

“U svijetlu ranijih vijesti iz našeg bezbjednosnog sektora u kadriranju koje je izazvalo oduševljenje moskovske provladine štampe, ovakvo ponašanje je još jedan znak da naša vlada perfidno mijenja spoljnopolitički kurs ove zemlje”, zaključili su iz Građanske inicijative 21. maj.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].