Građani iz cijele Crne Gore krenuli na patriotski skup u Podgoricu

7

 

Kolone automobila iz mnogih gradova, sa crnogorskim zastavama, krenule su ka Podgorici.

Građani iz cijele Crne Gore dolaze u Podgoricu kako bi pristustvovali večerašnjem patriotskom i građanskom skupu koji će u 19 sati biti održan na Trgu Nezavisnosti.

Grupa crnogorskih patriotskih organizacija pozvala je građane na skup navodeći da je ovih dana u Crnoj Gori najjeftinija riječ sloboda.

Foto: CdM

“Sloboda koja nas je vratila u devedesete, sloboda u izlivima nacionalne i vjerske mržnje, sloboda prijetnji onima što ne koračaju u pravovjernome stroju! Sloboda u kojoj su postali meta za odstrijel oni što vijore zastavu Crne Gore”, kazali su danas u saopštenju.

Iz tih organizacija saopštili su da ne mogu da žmure i ćute pred buđenjem klerofašizma i prijetnjama “po opstanak jedine zemlje koju imamo”. Istakli da ih ne okuplja nikakva partija ni vjera ni nacija, već potreba da se digne glas u odbranu naše jedine istinske svetinje – nezavisne, građanske, sekularne, multikulturne i antifašističke Crne Gore.

Grupa bivših suverenista “pod kontrolom otuđenih i ozlojeđenih tajkuna demokratizovati državu u koaliciji s četničkim vojvodama, promoterima klerofašizma i osvjedočenim mrziteljima Crne Gore”, saopštili su iz tih organizacija.

“Pogledajte koliko nas je što smo ostali vjerni Crnoj Gori i poslušajte poruke naše ljubavi i odanosti jedinoj našoj svetinji”, zaključili su u saopštenju.

CdM

7 KOMENTARI

  1. …NOTA BENE POSLIJE NAJSKUPLJE I NAJKRVAIJE “RIJEČI ABlejalica-KONTRAREVLUCIJA-1989″..U /ZA SPAS SER BSTVA I KOSOVA…NA KONAVLE I DUBROVNIK I DALJE PUTOVIMA SVETOGA PETRA CETINSKOGA-SPOČETKA 19 STOLJEĆA-ALI NE DALJE OD PELJEŠCA I KORČULE ZA RAZLIKU OD VAS SLEDBENIKA KVARTETA 4″M”omir MILOŠEVIĆ I Milo MAROVIĆ”-KOJI STE ISPRAVLJALI NEPRIRODNE HRANICE-KOJE SU CTALI TITOVI NEPISMENI BOLJŠVICI”-SVE DO BANIJE+SLOVENIJE+SLAVONIJE-VUKOVARA-SREBRENICE-KOSOVA I MURINA..SVUĐ BIJAHU STRAŽE ĐENERALA DRAŽE..I VAS POTOMAKA-“NEIMARA SA ZIDANIH ĆUPIJA I KOČVSKIH ROGOVA-1941/1945…PREDVOĐENIPOGLAVNIKOM- USTAŠKIM ČETNIKOM SEKULOM DRLJEVIĆEM I NJEGOVIM ZAMJENIKOM MAJOROM PAVLOM ĐURIŠIĆEM…?!.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].