Građane Kotora najviše interesuje oblast urbanizma i finansija

0
Marija Maja Ćatović

Marija Ćatović

Marija Ćatović

Opština Kotor je ostvarila najbolji rezultat u istraživanjima transparentnosti koji je sproveo NVO Centar za demokratsku tranziciju.

Od mogućeg rezultata od 0 do 10, Opština Kotor je ostvarila  9,74  dok je najnižu ocjenu ostvarila opština Šavnik sa rezultatom 3,57.

Gradonačelnica Marija Ćatović ne skriva zadovoljstvo, kako je kazala za Skala radio, jer je lokalna uprava maksimalno uložila trud da njen rad bude  na usluzi građanima javno i transparentno.

Plod zajedničkog projekta sa CDT-om je opštinski Bilten koji izlazi, i koji je dostupan građanima i odbornicima sa uvidom u rad svih opštinskih službi, odlukama i zakonima, kazala je Ćatovićeva.

I ubuduće će se raditi na  transparentnosti, poboljšanju web site-a Opštine Kotor, jer građani u svakom trenutku moraju biti obaviješteni o svemu što se radi  u Opštini i na koji način se troši novac.

Na naše pitanje što građane Kotora najviše interesuje kada je rad lokalne uprave u pitanju, gradonačelnica Ćatović je odgovorila da je to oblast urbanizma kao i finansije, posebno investiciona aktivnost Opštine koja mora biti od opšteg interesa za građane Kotora, zaključila je gradonačelnica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].