Gost Slobodan Franović, predsjednik CHK za ljudska prava

7
Slobodan Franović

Slobodan Franović

poslušajte emisiju

Gost Slobodan Franović, predsjednik Crnogorskog helšinskog komiteta za ljudska prava

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

emisija “U žiži” sa Skala radija neđeljom u 11 sati

7 KOMENTARI

  1. I ti si Franoviću više s tom žvakom o nacionalizmu, holokaustu, šovinizmu. pravima ljudskim dodijao……. Ma ko te pita sve o pravima a nikako pravim putem široke džade što do Srbije zemlje naše bratske vodi, tamo te ne bi ni primili zato odole iz svojega atara laješ a?

  2. E svaka vi pjevala do zore!!! Cujuli to nasi mamlazi ili ce Vujke da svira i dalje Amfilohiju i Tadicu!? PI

  3. Nikad Srbija neće prestati sa pretenzijama na Crnu Goru. Dobro ste kazali što nas čeka ako nešto ne preduzme naša vlast. Mora predsjednik Vujanović da se konačno opredijeli je li za Srbiju ili Crnu Goru. Kako radi, za nas sigurno nije. Treba da podnese ostavku ako se hitno ne izjasni. Prijevremeni izbori pa da se izabere predsjednik kome će prioritet biti crnogorski interesi. Nikako strane države kojoj je Vujanović naklonjen. Što prije to bolje.

  4. Dobro ste još predsjednik Crnogorskog Helsinškog komiteta a da se ne zove Srbijanski a mandiću dobro još Skala svira. da je nijesu ugasili zbog iskrenosti i svima u brk. BRavo, idemo dalje, nijeste sami………

  5. Jeste gospodine Franoviću zajedno sa Mandićem veliki nacionalisti i šovinisti jer ste za Crnu Goru u Crnoj Gori i crnogorski jezik Bože moj u Crnoj Gori, i crnogorsku crkvu u Crnoj Gori i Crnogorke i Crnogorce u Crnoj Gori i u tome je problem i u tome je velikocrnogorski nacionalizam. Gospodine FRanoviću, svima i svuđe pričajte ako vam se čuje glas po svijeti u u tim evropskim forumima i asocijacijama u čemu je naš domaći problem i proizvod sa “jedne kulturne i političke adrese”.Hvala

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].