Gost Miroslav Marušić, direktor Radija Dux

2
sa otvaranja multimedijalne izložbe

Miroslav Marusić

poslušajte emisiju

Gost emisije Miroslav Marušić, direktor Radija Dux

Emisiju uređuje i vodi Dubravka Jovanović

Skalinima kulture na talasima Skala radija subotom u 14 sati i 30 minuta

2 KOMENTARI

  1. Miroslav Marušić je prije svega jedan gospodin u svakom smislu te riječi. Gledam ga prije neku noć na izložbi…, Takvo držanje, takva gestikulacija i ono što je rijetkost danas vidjeti, a to je onaj muževni šarm.
    Čovjek tolikog obrazovanja i elokvencije je i više nego zahvalan sagovornik na bilo koju temu, a Miro može pričati na svaku temu, jer ima široko obrazovanje i predstavlja pravog intelektualca.
    Čovjek koji je dugo vremena živio u Češkoj, koji je obišao čitav svijet i mogao je živjeti gdje je htio on je opet odabrao svoju Crnu Goru, svoju Boku kotorsku, svoj Tivat. I to je jedna od njegovih veličina! Kako sreće da imamo više takvih ljudi. Najbolje rečeno -naše društvo će se razvijati onolikom brzinom kliko budemo imali ovakvih intelektualaca i patrita kao što je Miro Marušić.
    Žao mi je što sam rijetko u Kotoru i Boki, zato hvala Skala radiju koji nam pruža ovakve intervjue i izvještava nas pravovremeno o lijepim kulturnim događajima i njihovim kulturnim radnicima.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].