Gost emisije dr Jozo Gjurović, predsjednik Podružnice Bokeljske mornarice 809 u Zagrebu

11

dr Jozo Gjurović

poslušajte emisiju

Gost emisije dr Jozo Gjurović, predsjednik Podružnice Bokeljske mornarice 809 u Zagrebu

Emisiju uređuje i vodi Dubravka Jovanović

Stare ure na talasima Skala radija neđeljom od 14 sati i 10 minuta

11 KOMENTARI

 1. veliki pozdrav za dr.joza gjurovica,a isto tako zelim pozdravit naseg sugradjanina dokotra veterinara Niksu Trus Gjurovica koji je jedini od te velike i cuvene obitelji Gjurovica ostao u boku kotorsku,i cast mi je sto imamo jednog takvog veterinara sa takvom biografijom

 2. “…Vjeka kojega poznajem..”?Ne rekoste eli on Vas poznavao?Nego da pređemo na stvar, moj “znaveni” Vladislave..,nije u pitanju šaputanje na… jastuk..u..vetu,nego je u pitanju zaobilaženje istine od “stran(t)ice”.. nečesovog Vladislava koji me neodoljivo potsjeća na Bjeladina Humca..Adio Mare..Bokelja…koji svakoga poznaje i s’njim “divanio”, a rođenog u Mostaru(sopstveno priznanje-u Kotoru/?/… na ovom portalu 1967-spašavao narod(sa 12.godina) i grad u zemljotresu 1979…?)! Vidite Vladislave..ovaj gospodin doktor od medicine-šteta što nije neuropshijatar-e bi Vas preporučio kod njega..je Jozo sin pok. Miroslava-Mira Đurovića,nije sin Zbutege Vjekoslava.niti su oni u žiži..”STARE URE”.. koji živi u Zagrebu i predsjednik je Podružnice Bokeške mornarice u Zagrebu! Otac Jozov pok.Miro-Miroslav bio je univerzitetski profesor Unverziteta u Zagrebu-poznati hidrograđevinski stručnjak i van granica ondašnje nam domovine! Ovog što “znate”(on je umro poodavo!)Vjeka..nije nego Vijeka Vjekoslava pok Đenka Szbutega,takođe je bio univerzitetski porfesor Univerziteta u Beogradu-na Građevinskom fakultetu,ima sina doktora hirurga ortopeda Branka koji je uzeo,(samo za Vas-da znte)primat među doktorima na Balkan-prvi je počeo da produžava-presađuje kosti-nogu i ruku,po metodama čuvenog svjetskog i ruskog profesora…! I on je predsjednik Podružnice Bokelške mornarice,ali u Beogradu!!Dakle,dragi Adio Mare…u produženom (ne)trajanju Vladislave,zajedničko za doktora Joza iz emisije “STARE URE”-Skala radio Kotor..Stari Grad..pjaca od kina..i doktora Branka Szbutege..je da su djeca :Jozo od sestre..a Branko od brata-djece čuvenog Bokeškog pomorskog kapetana pok.Đenka Szbutege(unučad..doktori..ne pomorci kapetani..!)koji je, prvi u ono vrijeme, plovio na brodove jedrenjake i vapore!!!!!!!
  Vladislave..ja (ne)znam što ste mislili..ali Vas je,ipak, mržnja pretekla i “uvalila u za obilaznicu” zvana… zaobilaženje istine iz ,samo Vama,znanih razloga!

  P.S. Opršćajte ,umalo da zaboravim dati vam odgovor na vaša pitanja?Pa znate postoje riječ(i)nici istine…..postoje rije(i)čnici zaobilaženja istne?
  Meni ostaje jedino da vam predložim:
  -Izaberite sami jedan od dva vaša napisana riječ(i)nika u dva dana;
  -Čuvajte se “sopstvenih istina”-proizvoljnosti koje su u rangu zaobilaženja istine..i normalno, polazeći od toga ,da su sva zaobilaženja u suštini plitka..dešava se, što se i vama desil, da ste potonulu-fundali se u sopstveno zaobilaženje..zaboravljajući pri tome, da imate “posla”-test (ne)znanja sa rođenim Prčanjaninom..koji ,ako ništa nezna,zna ko su Prčanjanani i njihovi potomci(nadam se da vi niste-nedaj bože- potomak tih Prčanjana?)i dobrano znam…đe je to ubavo mjestašce ..u živo..na pjeni od mora.
  Ne ljutite se name,nego na vaše gentsko porijekolo..posuto neznanjem-mržnjom i mnogo čim drugim-“draguljima”(kao nebo zvjezdama..!)..velikim slovima i mngočemu drugome..što vas (p)otkriva na Medijskom nebu Crne Gore…koju vi iznad svega “volite i ljubite” do neslućenih visina..”istina”..kao što su Vam ove “istine” oko doktora..unuka i braće po muškoženskoj liniji..?!

 3. Slušajte emisiju ostavite politiku. To nije rabota ovoga radija, nego očuvanje starih običaja, zatim jezika, lssuret zsa ljudima koji nas vraćaju u neka lijepa i topla bivša vremena.Zašto tako ne komentarišete. To je cilj ove emisije koju ne propuštam

 4. Gospodin Vladislav je potpuno u pravu. Vjerujte mi na rijec ko hoce a i ne mora.
  Yelimo da se doyna istina kako je dr Sbutega i na koji nacin iyabran na ovu veoma vaynu i odgovornu funkciju.

 5. Kako mu se tata zvao nešto ne čuh,jer ne bi se reklo po vašem riječniku da ste mu oca poznavali?
  Ne zaboravi Vladislave..da se ništa sučajno ne dešava…ne pita…ne zagovara,jer to nije proizvod 21..nego pasanih vjekova,stalno sunjati.pa i u sebe..zar ne Vladislave?

  • Postovani gospodine Jordane, nisam v am na uho zborio pa da me cujete. Otac mu se zvao Vjeko Sbutega, veoma fini, obrayovan i dostojanstven gospodin. Sto mu sin svakako nije. i postovanom Bokelju je dr Sbutega fin i dobar covjek ali da yna kakav je zapravo ne bi zborio. Znate i sami kakva je korupcija u zdravstvu e da ne zborim vise svakom pametnom mora da je jasno. Samo zelim da znam KO GA JE TO I NA KOJI NACIN IZABRAO ZA OVU FUNKCIJU I POSTOJI LI DOKUMENTACIJA i necemo vise pricat o tome!!! Da li ste sada dobro procitali Jordane. Radili ste sa datotekama i zapisnicima, pa i za ovako odgovornu funkciju je potrebna neka dokumentacija i barem neki pisani trag. Zahvaljujem na strpljenju i razumijevanju. I jos bih zelio znati gopodine Drinjak, kakav je to moj rijecnik ??? A da ga Vi ne rayumijete ???

 6. Divan čovjek, sjajan stručnjak, omiljeni doktor , i fala radio Skali što ga je dovela u goste. Uživao sam. Doktore dobro zdravlje i da vazda dođete u vašu Boku.

 7. Vladislave,možda mu je samoproklamacija sažeta u Rimokatoličkoj vjeri?Što ti misliš,more li to zasmetati-uz drugu “smetnju”..samoproklamacu ,da je dobar i odborih ljudi čovjek?

  • Meni je mio svak koje vjere bio ne aludirajte na gluposti u 21 vijek. Nego mi se čini da tu nešto ne valja kako treba. A od kakvih je- svakako da je od dobroga oca pokojnoga Vjeka koga lično poznajem, ali ne znam da je on baš taj koga je bilo koja skupina odabrala i da li je pravi za to mjesto. Sve je rađeno u tajnosti a trebalo je sve bit transparentno dobri moj gospodine Jordane a ne iz škuribande !!!

 8. Molim draggoga gospodina Gjurovica da nam objasni kako i na koji nacin je izabran za podruznicu BM 809 u Zagrebu jer je to u Beogradu nekako vrlo sumnjivo i pod cudnim okolnostima uradjeno da se izabere dr Branko Sbutega a da niko nije ni znao od Bokelja u Beogradu a ima nas mnogo !!! POstoji li dokumentacija i neka procedura. Zahvaljujem na odgovoru.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].