Gost emisije Andrija Radman, član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore

6
Andrija Radman

Andrija Radman

Slušate emisiju

Gost emisije Andrija Radman, član Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore

Neđelja, 19. maj 2013. godine od 11 do 12 ura

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

“U žiži” gost aktuelnog trenutka svake neđelje od 11 sati

6 KOMENTARI

  1. Dobar momak …Svaka čast.No ..Znali Mikaš,da je u Kotor rasulo…Da ih treba metlom očetkat…Zajapurenog..Barbuna .Direkore nekdašnje i profesore sadašnje…Našljamane interesđžije..koje su uzimali…malo za partiju,puno više za SEBE..
    EEE,Došo je kraj..PANIKA…Braćo Slatka…Danu dolazi Mikašu i RAŠČIŠĆAVAJ…Znamo svi đe smrdi..no nos više ne možemo držati…vakat je da se pokrenu mladi i čestiti ljudi..pošteni…

  2. Andrija, odličan razgovor. Morali ste samo da prokomentarišete ovu bruku od sportske hale. Kašćelan je za svoju “Kašćelanku” davno dobio pare hza krov ali ih je potrošio pa nema ni para ni krova. To je najbolje srušit jer prfedstavlja ruglo. Zbog toga je izgubio uj Škaljare.

  3. vjerovatno ce na skali radio biti I drugi clanovi izvrsnog odbora drugih partija, tako da ce narod kotorski biti zadovoljan.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].