Gost Alen Kovačević, izvršni direktor Poslovnog centra “Riviera” Kotor

7
Alen Kovačević

Alan Kovacevic

poslušajte emisiju

Emisiju uređuje i vodi Slavko Mandić

7 KOMENTARI

 1. Radio sa nemaju što da traže od njegam u Rivieri prije propasti. Znam da je Kovačević obećao pokretanje proizvodnje i veće zapošljavanje. Umjesto toga otvorio je skladišni prostor i izdaje firmama za veliku kiriju prostor za rad. Treba ga pitat što nije izvršio obećanje.
  treba okupit bivše radnike za koje on kaže da nisu njegova briga. Imamo valjda i mi neka prava. Potpisivali smo da smo vlasnicimam nekakve papire. Ako neko oće neka pita pa ću mu pokazat. Nismo toliko decenijama radili za džabe.
  Kovačeviću kloni se namjere da uzimaš tuđe. Neće ti proć.

 2. Treba znati da je Kovačević sve pokušao sa se domogne imovine naše opštine. Neko mu je pomagao i za to sigurno dobio pare. Sad sudovi treba da rade svoj posao. Moraju se znati krivci. Kovača treba pitati što je radio sa Kovačevićem? Šad kao ne govore. Ne vjerujem. Sve će se otkriti. Samo malo strpljenja.

 3. Jano je da gospodin Kovačević pokušava da se vadi i da je sve jedna opšta namještaljka kako bi 10 miliona eura završilo u njegov džep. Sud je korumpiran i još neki koji su do sada davali podršku Kovačeviću. Neće dugo. Ne može se uzimat nezakonito nešto što nije vlasništvo. Treba i sudija da odgovara ako je što pogriješio. Kovačević je vikom pokušao da opravda gomilu neistina. To tako ne može. Ako Kovačević vjeruje u sud a sud ovako sudi treba da se svi zamislimo.

 4. „Etika pokretna ruka okretna jednako imovina nepokretna.“Slušajući razgovor koi je vodio gospodin Slavko Mandić,direktor radija ’’Skala“sa gospodinom Alenom Kovačevićem sjetih se ovog aforizma gospodin Vlada Bulatovića Viba.Čovjek koi je Henkel-Rivieru,najsavremeniju hemijsku industriju na Balkanu pretvorio u skladište,čime se još i hvali,pokušava u stilu pomenutog aforizma da za svoju firmu pribavi znatnu materijalnu korist u vidu zemljišta na kojem je skladište. Posredstvom medija kako pisanih tako i elektronskih plasira neistine optužujući Opštinu Kotor,koja štiti svoju imovinu,da ga sprečava u realizaciji biznis plana,pokušavajući da izvrši pritisak na državne organe,no kako stvari stoje tužilac je više zabrinut no optuženi .Gostujući na televiziju Atlas gospodin Kovačević se hvalio da zapošljava preko sto radnika da bi se ispostavilo u razgovoru sa gospodinom Mandćem da zapošljava tri radnika.Izgleda da je svaka istina gospodina Kovačevića u vezi sa Henkel-Rivierom ovakva.Tvrdnja da je izvršena zamjena zemljišta izmedju Opštine Kotor i Riviere netačna je.Kako se stranke nijesu dogovorile o bitnim elementima ugovor,vrijednosti zemljišta,isti nije zaključen.Predstavnici vlade u pregovorima s radnicima Henkel-Riviere obećali su da traže ozbiljnog partnera koi će pokrenuti proizvodnju.Da li je to bila obmana od strane vlade, ili tvrdnja gospodina Kovačevića da nije imao obavezu da pokrene proizvodnju nije tačna,i ako on tvrdi da je fabrika proizvodila tri godine svoj asortiman,što nije tačno u fabrici je prepakivan gotov proizvod što mora se priznat nije proizvodnja.Zaista vlada je našla ozbiljnog partnera ako joj je bio cilj da uništi ovu fabriku.Gospodin Kovačević se vara ako misli da će adaptacijom zgrade obmanuti javnost kako je sačuvao fabriku,treba da zna da fabriku ne čini zgrada već tehnologija koju je gospodin Kovačević rasprodao.Otvarajući skladište istovremeno je sahranio najsavremeniju hemijsku industriju na Balkanu,zaista „uspješno“ obavljen posao,što mu daje za pravo da se nada da će mu Opština poklonit toliku zemlju.
  Drašković Vido bivši radnik Henkel-Riviere

 5. Svaka cast Skala radiju (Slavku Mandicu) posto je dobro pitanjima razotkrio lazi gospodina Kovacevica.Ono sto radi na Atlas televiziji su placeni termini jer drugacije nebi mogao da iznosi lazi i neistine.Trebali ste ga jos pitati za koju sumu je kupio fabriku jer se i iz toga vidi da u cijenu nije uracunata zemlja,koliko je zaradio od prodaje pumpi,rosfajnih kazana i svega sto je tamo nasao.

 6. Svaka cast gospodi Kovacevicima,samo nek idu dalje i neka ne dozvole da im Opstina oduzme zakonito stecenu imovinu. Poslije ove emisije mnogima u Kotoru je jasno o cemu se zapravo radi.

 7. Gospodin Kovačević je pokušavao nevješto da se vadi. Jasno je da je u pitanju dil samo je pitanje s kim. ZAKON ĆE IPAK MORAT DA SE POŠTUJE,

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].