Gošća emisije Anđelija Mihović iz Stoliva

2
Anđelija Mihović

Anđelija Mihović

poslušajte emisiju

Gošća emisije Anđelija Mihović iz Stoliva

Emisiju uređuje i vodi Dubravka Jovanović

Stare ure na talasima Skala radija neđeljom od 14 sati i 10 minuta

2 KOMENTARI

  1. Tete Anđelija je legenda. Prava naša Bokeljka sa svim običajima koje čuva i koje prenosi na one koji oće da uče.Živjela sto godina i bila i ostala vazda lijepa.

  2. Hvala ti draga Dube-e me povrati u moju najraniju mladost-djetinstvo i podarila mi moju Tetu Anđeliju-rođenu Prčanjanku ispod Mareva čela,koja je uspješno adaptirala Stolivljane da zavole more-kao i mi koji smo rođeni na pjeni od najljepšeg mora i zaliva na svijetu!!!
    Tebi tete Anđele,želim dug život-i ne zaboravi da si tek na Donje počijevalo-bar sačekaj da pasaš Gonje počijevalo ,pa onda će mo viđeti što i kako dalje!
    Na ultimu-hvala ti na onoj Pionirskoj marami koju si mi vezala na Dan naše Republike 29.novembra 1949 godine,u “stroju”ispred škole na Veroniće-kao mladi i lijepi Anđeo.Ti ponosita i dična Prčanjska SKOJ-vko!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].