Gorivo, brošure i vaučeri vozačima u borbi protiv alkohola

0

“Samo gorivo natoči” naziv je preventivno-bezbjednosne akcije koju će Ispostava policije Kotor u saradnji sa kompanijom Jugopetrol a.d. Kotor, realizovati u četvrtak 18. avgusta u pet do podna u blizini benzinske pumpe “Jugopetrola” u Škaljarima.

Vozačima će  tokom kontrole u saobraćaju od strane službenika saobraćajne policije, ali i od strane zaposlenih na benzinskim pumpama, biti podijeljene informativno-edukativne brošure sa pojašnjenjima kako alkohol djeluje na vozače.

Istovremeno, vozačima će biti uručivani i vaučeri na osnovu kojih će moći besplatno natočiti gorivo na benzinskim pumpama “Jugopetrola” u iznosu naznačenom na vaučeru.

Tokom dana vozačima će biti besplatno podjeljena količina od preko 1000 litara goriva.

Vaučeri i brošure će se dijeliti i na području Herceg Novog i Tivta tokom redovnih kontrola saobraćajne policije.

Cilj akcije je podizanje nivoa svijesti učesnika u saobraćaju o opasnostima vožnje nakon konzumacije alkohola, a samim tim i indirektno smanjenje rizika od potencijalnih teških posljedica, navodi se u saopštenju Ispostave policije Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].