Golf u školama

7

Boka Group počela je danas sa najavljenom inicijativom “Golf u školama”, a prvi u nizu planiranih događaja održan je u Domu za nezbrinutu djecu “Mladost” u Bijeloj.

Program je namijenjen djeci školskog uzrasta, sa ciljem da im predstavi golf kao novi sport u Crnoj Gori, i sa ambicijom da inspiriše jednu novu generaciju da u godinama koje dolaze razvije ljubav ka ovom sportu.

Džon Kenedi, osnivač Boka Group, u čijem je vlasništvu Royal Montenegro Golf & Country Club, je izjavio: “Ovo je fantastičan početak naše inicijative golf u školama, i ako je suditi po prijemu na koji smo naišli kod mališana, golf očekuje lijepa budućnost ovdje. Program je posvećen lokalnoj djeci, i već je izazvao pažnju međunarodnih medija čija će nam pomoć, u popularizaciji golfa u Crnoj Gori, biti od velikog značaja. U mjeri u kojoj se golf bude razvijao ovdje, umnožavaće se i mogućnosti da djeca, i svi oni, čiji je talenat nesporan, uživaju naše pokroviteljstvo i podršku na putu da se ostvare u ovom sportu”.

Nakon završenog časa mališanima je uručen, za ovu priliku, specijalno pripremljen golf priručnik.

7 KOMENTARI

 1. Čijega ono sina postaviše za vrhovnika onog
  novog (spornog) golf terena sa 18 rupa, tu
  u Lovanji, kako li se zvaše?

  Perfidno pripremaju nevinu djecu kao potencijalne posjetioce,
  kojima će sjutra uzeti pare samo za ulazak na teren.
  Golf je sport za prebogate i obijesne, a ne za sirotinju
  koja jedva preživljava od danas do sjutra.
  Na vaterpolo i košarku usmjeravajte mladost.

 2. Ma je li to onaj Džon Kenedi sa Ljute ??? Onda ako je on, ne čudi me da će za pare svak na to pristat. Para vrtiiii đe burgija ne oće !!!

 3. Čujete… golf u škole. Ma đe to još ima. Trebalo bi uvest i kartanje u škole, pa domino, pa lastiš, pa tombolu, pa kockanje, bingo, greb greb i ostale prevare a da se uvede golf pa onda bi trebalo svaka škola da nabavi i konje da se uvede u škole i POLO… Šta mislite o tomee a đeca nemaju đe ni mokrit ni ruke oprat kakvi su u školama kondoti…Čuješ golf u škole Bogu hvala nijesam još izluđela no sam još u pamet.

 4. Samo nam golf u skule fali. Treba pricat djeci o drogama, o moralu o etici a ne golf a nemaju doma ni za kruva…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].