Glas Boke da se nadaleko čuje!

0

U organizaciji Hrvatske kulturne udruge Stađuni od kulture, u neđelju 19.11. sa početkom u 19 sati biće održano takmičarsko veče festivala zabavne, mediteranske i pop muzike Glas Boke 2023 godine.
Ova tradicionalna muzčka fešta biće održana u velikoj sali Kultuirnog centra “Nikola “Đurković” u Kotoru a vodiće je Dolores Fabian.

Pokrovitelji su: Središnji ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Turistička organizacija Kotor.
Nakon ljetnje revijalne večeri koja je bila posvećena bardovima mediteranske pjesme Oliveru Dragojeviću i Masimu Saviću održana ispred gradske kafane Dojmi, pozdravljene od brojne publike, ovo veče takmičarskog karaktera nastavak je kontinuiranog rada sa talentovanim mladim pjevačima i muzičarima iz Boke Kotorske. Podstrek njihovom daljem radu i nastavak muzičke tradicije Kotora.

Istančan sluh za ovakve fešte mora se njegovati i podržavati jer su mladi ti koji na najbolji bnačin muzikom slave Kotor i njegovo umjetničko bogatstvo, kazala je za portal Radio Skala Nada Baldić, predsjednica HKU.

Ova kotorska muzičarka svu sebe daje za uspešnu organizaciju Glasa Boke, festivala koji je nakon dugo godina gluvoće ponovo oživjela.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].